REPORT

 

Vibrations Praha: závěrečná zpráva

Festivaly Vibrations jsou za námi a my dnes zveřejňujeme oficiální ohlédnutí pořadatele za pražským dílem.

 

Vibrations - závěrečná zpráva

VIBRATIONS ROZVIBROVALY TISÍCE TANEČNÍKŮ!

Dýdžejové zvučných jmen, kteří do Česka přejeli na pozvání Vodafone, rozvibrovali poslední březnový den halu Rondo v Brně a 14. dubna vyprodali Průmyslový palác v Praze. Přes 17 tisíc fanoušků elektronické hudby se přišlo bavit na festivaly Vibrations – jedny z největších indoor tanečních akcí letošního roku.

Tři desítky známých zahraničních i lokálních Djů se snažily dostat tančící davy do varu. Přeplněné haly, skvělá atmosféra a lidé tancující do šesti do rána potvrdili, že všichni interpreti předvedli bezchybný výkon.

V Brně sklidila obrovský úspěch vystoupení svérázných Kosheen DJs a Darrena Emersona (bývalého člena legendárních Underworld). Prahu nadchl Švéd Eric Prydz, autor megahitu Call On Me, drum´n´bassový král High Contrast a jedineční Scratch Perverts s vynikajícím Dynamite MC.

Pozadu nezůstali ani čeští DJs (Josef Sedloň, DJ Voita, Cubik vs. Tvyks, Koogi, Orbith a další), kteří dokázali, že právem patří mezi absolutní špičku.

Jedinou smutnou součástí pražských Vibrations byla neúčast fenomenálních rakouských beatboxerů Bauchklang, jejichž ´bass singer´ Alex Böcke se z vážných zdravotních důvodů nemohl festivalu zúčastnit.
 
Vibrations v Praze i Brně se opravdu povedly po všech stránkách, vytvořily skvělou atmosféru a parádně tak odstartovaly sezonu hudebních festivalů. A čeští fanoušci elektronické hudby zase jednou potvrdili, jak skvěle se dokážou bavit.

Foto reporty z festivalů a všechny potřebné informace o interpretech najdete na www.vibrations.cz.


Vibrations Team

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016