REPORT

 

Apokalypsa Gold Edition: Vyjádření pořadatelů

Nejdříve patří velké díky Vám, Apokalyptickému publiku! Vytvořili jste tu správnou atmosféru, kterou umíte jen a jen Vy! A že vás bylo přes 4000! Děkujeme! Nebudeme zde recenzovat, co vše se nám podařilo. Naopak bychom rádi vysvětlili to, co se dodržet nedalo nebo to z jiných důvodů dopadlo trochu jinak, než jsme si představovali.

 
Nejdříve patří velké díky Vám, Apokalyptickému publiku! Vytvořili jste tu správnou atmosféru, kterou umíte jen a jen Vy! A že vás bylo přes 4000! Děkujeme! Nebudeme zde recenzovat, co vše se nám podařilo. Naopak bychom rádi vysvětlili to, co se dodržet nedalo nebo to z jiných důvodů dopadlo trochu jinak, než jsme si představovali.

ZPOZDĚNÍ DJS
Dopravní situace na hranicích z Rakouskem, záplavy a nekonečné fronty lidi odjíždějících na dovolené způsobily, ze náš runner s OBIm a Arkusem P cestoval z vídeňského letiště do Brna přes 4,5 hodiny. Nakonec však na akci dorazili včas. Druhý řidič, který se staral o Valentina Kanzyaniho, měl ty stejné problémy a Valentino tak musel čekat další hodinu na letišti na jeho příjezd. Na akci tak Valentino přijel opravdu jen malou chvíli před začátkem svého vystoupení. Avšak mnohem horší to bylo s Davem Clarkem, který čekal ještě ve 22:30 na zpožděné letadlo v Amsterdamu. V době, kdy už měl hrát, stál tak s naším třetím řidičem v dopravní zácpě na D1 směrem z Prahy. Dave dorazil do Brna 01:55, bohužel však následoval další problém. Jeho osobní manager nám vysvětlil, ze Dave snědl nějaké špatné jídlo na letišti, je mu zle a dokonce má podezření na otravu žaludku. Poprosil nás tedy o 10 minut, aby si Dave mohl odpočinout. Nicméně ani po této době Dave nebyl schopný jít hrát, dokonce si i vypnul telefon a zamknul se na pokoji. V této době už dávno hrál svůj „zaskakovací“ set rezident Apokalypsy Jerry, který ani sám do konce nevěděl, kdy bude své hraní končit. Rád bych mu také tímto poděkoval za profesionální přístup. Dave Clarke se naštěstí po půlhodině dostavil a i když mu očividně vůbec nebylo dobře, souhlasil s tím, že nakonec vystoupí. Ukázalo, že Dave Clarke je opravdu profesionál a určitě mu patří náš respekt.

LASERY
Abychom řekli pravdu, i my jsme si to s lasery představovali jinak. Za nás mohu jen říct, ze jsme viděli pouze zelené lasery, a i když byl plnobarevný také zapojený, nijak zvlášť jsme ho neregistrovali. Kluci z King Light&Sound měli problémy s napojením a el. koncovkou, ale jak se to nakonec vyřešilo, sami nevíme. Po této zkušenosti však pro příště opět zvolíme námi už osvědčené profesionály z RT laser.

ZAHRÁDKA
I když neoficiálně, avizovali jsme také letní zahrádku. Tu jsme však byli v den akce nuceni zrušit – důvodem bylo samozřejmě špatné počasí, přes den několikrát pršelo, a tak jsme usoudili, že by zahrádka byla přece jenom zbytečná.:) SOUND I když jsme na ozvučení rozhodně nešetřili a po poradě se zvukaři zvolili dozvučení NEXO, některým z Vás se mohlo zdát, že to v průběhu noci párkrát nehrálo tak, jak jste zvyklí. Problém byl v původním ozvučení Boby, které během noci párkrát „zaostalo“. Na příště plánujeme co nejnižší využití původního zvuku Boby a více techniky od NEXA.(Marcel Audio)

A CO DÁL?
Další Apokalypsa s pořadovým číslem 24 bude 17.11.2006 v Bobycentru. Zahraniční obsazení bude opět velmi pestré a my myslíme, že se můžete těšit jak na kvalitní techno, tak na nezkrotné hardtechno, v podaní těch nejokázalejších. Více se dozvíte v průběhu srpna. Děkujeme mnohokrát za vaši návštěvu a chuť podílet se na této party. Jen díky Vám je tady Apokalypsa!

Za celý Apokalypsa team
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016