REPORT

 

Oficiální vyjádření pořadatele k open air festivalu Summer Session 3

Omlouvám se že vyjádření nepřišlo dříve, ale práce už volala. Dříve než se vrhnu na hodnocení letošního ročníku open air festivalu Summer Session 3, rád bych poděkoval Romanovi Májovi, všem partnerům, spolupracovníkům, pomocníkům a sponzorům za skvělou spolupráci, pomoc a podporu. Velké díky patří i všem djům, kteří přijali pozvání a ukázali, co umí a co v nich je. Jejich výkony byly maximální! Samozřejmě největší díky vám všem, kteří jste dorazili a pařili. Děkuji!!!

 

Třetí díl open air festivalu Summer Session máme za sebou. Zdá se, že jsme si ho užili a přežili ve zdraví. Červený kříž nemusel vůbec zasahovat. Jen mě mrzí nekázeň některých návštěvníků, kteří dělali problémy u vstupu a nerespektovali stanovená pravidla a zaměstnali naší pořádkovou službu. Nebylo jich zrovna málo. Návštěvnost byla oproti loňsku menší, než se očekávalo. Ve velké míře za to mohlo počasí, které nás potrápilo naštěstí jen jednou, kolem 22.hodiny. Přepadla nás asi půlhodinová sprška, ale pak se počasí umoudřilo a akce jela v plném proudu dál.

Všichni účinkující v pořádku dorazili a odehráli sety v plánovaných časech. Headliner dj Kwaczo zahrál zajímavé techýnko jako live act a těžko hodnotit, kdo hrál nejlépe. Všichni djs dali do svého vystoupení maximum. Také projekce, zvukař, osvětlovači jeli naplno. Zpestřením večera byla bublinková show a robotanečníci. Ani na druhé scéně nenastal žádný velký organizační problém, kromě hospitalizace dje Plugeho v nemocnici, který měl hrát společný set s djem Wetrixem. Ten však vzal danou situaci do svých rukou a tanečníky zabavil sólovým setem. Jinak akce probíhala podle programu. Po celou dobu byly k dispozici 3 občerstvovací stanoviště a dva fotbálky.

Rád bych se návštěvníkům omluvil za nedostatek WC. Mobilní WC byly objednané, ale z telefonátu, který jsem měl v pátek v 16:00, jsem se dozvěděl, že došlo k problému u dodavatele, že nejsou schopni dovézt mobilky. Další už se mi bohužel nepodařilo narychlo sehnat, tudíž jsme byli odkázáni na dva záchody uvnitř restaurace a na matičku přírodu. Což mě samozřejmě mrzí a tímto přijměte mou omluvu. Ještě jednou díky, a doufám, že jste se příjemně bavili a party si užili. Třeba se za rok uvidíme zas;-)

Jirka Koubek

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016