REPORT

 

Report z Ibiza Night warm up

V sobotu proběhla v Posilovně další párty, tentokrát jako Ibiza Night warm up. Byla to taková ukázka toho, co bude zhruba k slyšení na Ibiza Night. Report je od našeho čtenáře Martina...

 
V sobotu proběhla v Posilovně další párty, tentokrát jako Ibiza Night warm up. Byla to taková ukázka toho, co bude zhruba k slyšení na Ibiza Night.

Jako první učinkující hrál DJ Pluto, ale toho jsem nestihl. Kolem půl jedenácté se u gramofonů objevil Beax a hned se pustil do hraní. Jeho set byl takovou směsicí mnoha stylů (elektro, tech-house, techno, ale s hodně výraznou a přímočarou basovou linkou), jak jsme u
něj zvyklí. Lidem se líbilo to, co hraje, a tak se při jeho setu parket příjemně zaplnil.

Po Beaxovi přišly na řadu Skipworker (tentokrát ne jako DJ) + Mr. Vee. Jejich živé vystoupení nebylo žádnou ukázkou toho, co lze běžně slyšet v klubech. Pro nezúčastněné se pokusím trochu popsat, jak celé vystoupení probíhalo. Skipworker měl na starosti mix + efektovou jednotku. Mr. Vee toho měl na starosti trochu víc: klávesy, elektrické bubínky, sampler a elektrickou kytaru. Částečně připravený koncert doplňovaný živými vstupy z kláves, bubínků a kytary, byl ještě dokreslován efekty. Mr. Vee předvedl své muzikantské schopnosti při hraní ze všech nástrojů a tak trochu z koncertu udělal šou, která se ovšem lidem líbila. Celkově bylo vystoupení zajímavé, protože málokdy se slyší, aby někdo hrál opravdu živě!

Dalším DJejem byl Orbith. Ze začátku pouštěl desky spíše do techna (což u něj není poslední dobou tak obvyklé), ale tak po půl hodině jsme už mohly slyšet jeho klasický elektro sound.

Jako poslední hrál Pavel Krejdl. Ten oproti ostatním DJs trochu přitvrdil a zahrál příjemný techno set na konec celé párty.

Vizuální stránka párty byla dokreslována laserem a již klasickým světelným parkem.

Za zmínku ještě stojí informace, která se ale netýká této párty. Určitě nebudete litovat, když klub navštívíte na nějaké z dalších plánovaných akcí (28.9. - Rentgen - Benco SK, Kaisersoze, Skipworker, Hyde nebo 14.9. - Clubmix - Racing, Milan Kroužil + noví DJs).
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016