REPORT

 

Report z festivalu Summer Session od Voodoo

Summer Session se již čtvrtým rokem konala na Žďákovském mostě u Orlické přehrady. Konala se v rodinném duchu, k čemuž přispěl výborně naladěný line-up v neúprosném rytmu techna na hlavní stagei.

 


Největším jménem z techno djs byl nepochybně Mario Ranieri (at), z českých luhů a hájů, pak vystoupili především Chris Sadler (special techno set), Agent, Pavel Krejdl vs. Čenda, K.Sandra, Jamal Djs. Pod plachtou vojenského stanu byla Poslouchej.net stage (D'n'B a house), na které hráli Le Pneumatiq, Umerkura break, n´rollers (Lulu Rulez, Despekt, Mifa, Mc Vaant), Hanzall, Chito, Thinngy, Yenik, Grafo, Syndrome, Fusion Milo Moretti, Efendy, Da Moon, Groove Dan, Jay Beck, Spirit, Shorty, Gregy, do které jsem zavítal až v neděli v půl šesté ráno. Prošel jsem čtyři bary, kde jsem se setkal s velmi milým a rychlým personálem, který mi ochotně poskytoval potřebné tekutiny, většinou ve formě pivka za příjemnou cenu 28 peněz.



Přes sobotní den se každý bavil po svém, kdo tedy nevyužil možnost tripu po lese, mohl se zajít osvěžit k vodě nebo třeba shlédnout doprovodný program zajištěný organizátorem. Ten jsem bohužel nestihl, páč jsem gratuloval v Práglu kamarádce k sňatku. Po návratu na Orlík jsem využil stále otevřeného stánku s občerstvením, kde už do lidí pumpovala technobeaty djane K.Sandra, která jistě připravila party people na další večírek plný zvučných jmen. Zde bych rád vyzvedl djs Pavla Krejdla s Čendou a Sadlera. Atmošku podtrhly i plazmové televize, či mocný mlhovač, který mi působil místy značnou dezorientaci v prostoru :).



Pro případ úrazu byla v pohotovosti i jednotka záchrané služby zastoupena sličnou záchranářkou a kolegou saniťákem. Co však považuji za nedostatek na této akci byla určitě nezajištěná voda, byť třeba užitková, na druhou stranu chápu, že pokud sjednaná cisterna nedorazí, těžko nějakou sehnat v pátek odpoledne. Co se týče čistoty na wc, nedělal jsem si žádné iluze, alespoň nebyly zas tak tragické fronty, zvlášt v sobotu. Co říci závěrem. Byl jsem zde prvně a každopádně dorazím i příští rok. Díky všem, co podpořili tuto skvělou party a za rok zase na Orlíku.


 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016