REPORT

 

Tisková zpráva Unity - Lidi Lidem

Zhodnocení akce, poděkování, omluva... přímo od organizátorů.

 
Zhodnocení akce, poděkování, omluva...

Agentura UNITY si tímto dovoluje poděkovat všem, kteří se rozhodli svou účastí na benefiční párty Lidi Lidem podpořit dobrou věc a zároveň vytvořili velice příjemnou atmosféru na akci, která se netradičně konala ve všední den.

Vhledem k vážné situaci, která nastala v nedávných dnech v České republice, jsme se rozhodli využít oslovení agentury Bussmark a uspořádat benefiční technopárty na pomoc krajům postižených povodněmi pod názvem"LIDI LIDEM", jejíž účelem bylo podpořit pražské konto zřízené za účelem likvidace škod způsobených povodněmi.

Přestože byla tato akce dle našeho názoru velice povedená, jsme nuceni omluvit se touto cestou za některé její nedostatky.

V první řadě se jedná o zrušení vystoupení Clauda Younga (USA), které jsme bohužel nemohli nikterak ovlivnit. Na poslední chvíli (večer 24.9.) nám došel e-mail od Claudova managera, ve kterém požadoval navýšení částky za jeho vystoupení. Jelikož to bylo na poslední chvíli, letenka již byla zaplacena a navíc se nejednalo o žádnou závratnou sumu, přistoupili jsme na jeho požadavky. Bohužel v celý následující den s námi Claude Young a jeho manager odmítali komunikovat a neodpovídali na telefony ani e-maily. Pouze asi hodinu před zahájením dorazila sms na mobil Bena Longa, že Claude se rozhodl předejít případným problémům a proto nedorazí. S tímto jsme bohužel už nemohli dělat vůbec nic.

Druhým problémem se ve finále po ránu také ukázal kvalitní a zároveň velice silný zvukový aparát, kvůli kterému jsme museli několikrát řešit problémy s nadměrným hlukem. Ve chvíli, kdy se tento spor vyostřil a my jsme stáli před velkým rozhodnutím, zvolili jsme raději možnost ukončit o hodinu dříve celou párty, než snížit hlasitost zvuku na 50%. Na druhou stranu jsme toto rozhodnutí učinili také s dobrým úmyslem, že tím velká část návštěvníků získá o hodinu více času na následnou regeneraci před nástupem do pracovního procesu!:o)

Dle našeho názoru si myslíme, že byla jinak tato akce z hlediska atmosféry a celkového zajištění a organizace velice podařená a doufáme, že zachováte věrnost akcím, které pro vás všechny naše agentura v budoucnu chystá.

Případné vaše další dotazy vám rádi zodpovíme na našich e-mailových adresách. Více informací o celém turné a jeho výsledcích naleznete na www.lidilidem.cz.

See you na UNITY 02! Již brzy!
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016