REPORT

 

Report z Vector Venom

V pardubickém L-ku jsem protančil již několikero střevíců. Slyšel jsem zde poprvé spoustu evropských hvězd. Mixovaná kompilace Slovince Valentina Kanzyaniho "Rock the Discotheque" patří vůbec k těm nejlepším, které mám ve své sbírce. Neváhal jsem tedy ani minutku a vyrazil na páteční party Vector Venom.

 
V pardubickém L-ku jsem protančil již několikero střevíců. Slyšel jsem zde poprvé spoustu evropských hvězd. Mixovaná kompilace Slovince Valentina Kanzyaniho "Rock the Discotheque" patří vůbec k těm nejlepším, které mám ve své sbírce. Neváhal jsem tedy ani minutku a vyrazil na páteční party Vector Venom. Když jsem vstupoval poprvé do hlavního sálu očekávajíce pulsující techno, překvapivě mne rozhýbal britský klubový sound. Zahleděl jsem se tedy na týpka stojícího za gramci, a on to Felipe. Kdybych ho neviděl na vlastní oči asi bych tomu neveřil. Celý jeho set byl v měkčím, klubovějším ražení než jsme u něj zvyklí, ale stál za to! Felipe výtečně připravil půdu pro hlavní hvězdu. Ta na sebe nechala chvíli čekat. Valentino dorazil a začal hrát asi o hodinu později, než bylo avizováno. Velmi dobrý mixing, výběr desek i celá atmosféra jeho setu potvrdila, že i východní Evropa má DJs světového formátu.

Občas, tedy vlastně téměř často a pravidelně, jsem si odskakoval na druhou stage - zejména proto, že zde byl bar. :) Lidé zde spíše než tančili, relaxovali v křesílkách a vychutnávali duo Stereophonic Experience. Ve čtyři hodiny jsem se zde zakotvil úplně. Merkuráci Hech a Pupitzem, navíc doprovázeni MC Vaantem, vytvořili celkem slušný kotel, který vtáhnul do víru i mě samotného. Vydržel jsem až do konce.

Resumé: návštěvnost z hlediska clubberů tak akorát, kvalitní dramaturgie i výkon vystupujících, dobrý zvuk i světla, příjemní lidé. Povedená party.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016