REPORT

 

Report z Robodisco

Jak už dnes je zvykem, každý klub si své klubové noci hýčká, seč může. A protože klubů je po světě jako máku, takže není divu, že postupně objíždějí svět a představují se i jinde, než v domácím prostředí. To je přesně to, co je Robodisco.

 
Jak už dnes je zvykem, každý klub si své klubové noci hýčká, seč může. A protože klubů je po světě jako máku, takže není divu, že postupně objíždějí svět a představují se i jinde, než v domácím prostředí. To je přesně to, co je Robodisco. Klubovka, která před časem vznikla v Anglii a nyní se prvně vydala na cestu k nám. A řeknu vám, byl to slušný mejdánek.

Na těchto akcích je zvláštní, že vlastně nejde o to, co se hraje, ale přesto hraje muzika veledůležitou roli. Třeba Sweet Dreams v půli noci nakopli nehorázně celý klub a tak se pískalo, řvalo, skotačilo a jásalo. Podzimní sklizeň prošla prvním testem a nutno uznat, že je stejně dobrá jako tenhle mejdánek. Dan Kafka a Martina Zahradníčková oslavovali příchod svého prvního miminka a tak tequilas tekla proudem, balilo se o sto šest a do toho prostě pohoda kalbička. A tak nezbude, než říci, že Tvyks měl i tentokrát šťastnou ruku a že se to prostě povedlo.

Má to být párty, která bude pravidelně jednou za dva měsíce, vždy první pátek v měsíci a tak si troufnu (ač to normálně dělám jen vyjímečně) tuhle pařbu doporučit všem, kteří se rádi baví a ty megatechno actions už je s***u.
Tak jako mě.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016