CLANEK

 

TV: Hradhouse 2009 od Luccy a Michala Dvořáka

Lucca: "Hradhouse je mým nejoblíbenějším domácím festivalem. Byla jsem u toho, když tento festival začínal, a hrála jsem tam (tenkrát ještě na hradě Buchlov) ještě jako nezkušešná djka:). Má pro mně neopakovatelnou mystickou atmosféru. Po dvouleté pauze jsem se letos do Boskovic opět vrátila. Tentokrát ve dvou společných setech. První byl s Míšou Salačovou a druhý s fenomenálním kytaristou a rockovou legendou - Michalem Pavlíčkem. Setkala jsem se zde i s mými blízkými slovinskými kamarády a spolupracovníky - Umekem a jeho manažerem Matthewem Hoagem. V tomto videu uvidíte sestřihy z obou těchto vystoupení :)"

 

Hradhouse 2009

so 8.8.2009, Hrad Boskovice u Brna
Umek, Marco Bailey, Gregor Tresher, Lucca & Michal Pavlíček LIVE atd atd

Hradhouse očima Michala Dvořáka - ex. Luccy a v současnosti autora projektu VIVALDIANNO 2009
(Kdo by ho chtěl vidět živéhohoho :-) může při letošním říjnovém turné Vivaldianna po ČR v říjnu 2009.)


Hradhouse mně velice příjemně překvapil. Na rozdíl od giga, hyper, super festivalů se odehrává na hradě. To je samo o sobě velmi tajemné a romantické místo. Spojení tohoto místa s taneční hudbou dává všemu úplně nový rozměr. Myslím, že to má úplně ojedinělou atmosféru. Na každém nádvoří jiné podium, mezi tím bary, stánky, odpočívárny, pečené klobásy a spousty veselých lidí. Pro mně to byl velmi příjemný zážitek a nová zkušenost.

Potkal jsem se zde a pokecal s kolegou a kamarádem Michalem Pavlíčkem, a tak jsem si tam nepřipadal tak exoticky :-))) Také to bylo úžasné prostředí pro natáčení. Všechno a všichni byli úžasně fotogeničtí. Byla radost to natáčet i střihat. Hudbu jsem zvolil trochu netradičně - klasiku a "klasiku". Jak to dopadlo posuďte sami :-)

www.michaldvorak.cz

[CHYBA: video neexistuje na serveru]

Video ke stažení:

Tento odkaz je přístupný pouze pro registrované uživatele. [Přihlásit se] [Registrovat se]

 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016