REPORT

 

Kluci, mě ta palácová smaženice pramálo nadchla...

Kritický report na Cosmic City od našeho věrného čtenáře a souputníka Luboše Bohma...

 
Kluci, me ta palacova smazenice pramalo nadchla, vite, predstavoval jsem si jak se bud velice vyskotacim a nebo protoze uz nejsem zkratka nejmladsi, tak alespon zaposloucham do neceho co ve me bude evokovat nekonecny vodopoad myslenek..

Pritom jsem se setkal se zbytecnou frontou u vchodu, jarmarkovym bludistem umelohmotnych pachnoucich toalet v hlavni spojovaci chodbe, zahadnou ceduli "Only for VIP" u vchodu na kultivovane zejici zdene toalety, ktere posktytovaly takovy luxus jako je tekouci voda ci zrcadlo.

Pruchodovy system skrze D'N'B stage mi zase projednou dal moznost vyniknout ve freestylu proraz sobe cestu davem, ac se zrejme vetsina lidicek snazila o kultivovany projev, tanci a koncentraci to ale na pohode nepridalo.

Samostatnou kapitolou byl chillout, neco tak neosobniho a odflaknuteho si nepamatuji. S nostalgii v srdci vzpominam na party, kterou pred rokem napodzim usporadali na stejnem miste profici z Lighthouse.

Nemluve o absenci mista na sezeni, ... nemusi to zrovna byt tak bajecne utulne jako treba na oslavach Zep Tepi v Abatonu..

Co chtel basnik rici vystoupenim GoGo na techno stagi? Pejsek a kocicka varily dort? Cistemu vse ciste? Vsechno je tu babylon? Nevaz se odvaz se? Dostanem te do varu, pche, kam se hrabe funky? Rad se poucim! :))

Vnimat hudbu, prostredi, lidske projevy ci chcete-li mene "technokraticteji" atmosferu party byva obvykle prijemny a povzbuzujici zazitek. Tentokrate tomu "trochu" chybelo..

Inu, vzdyt cloveka to potom docela mrzi, vidi-li klubovou princeznu zasnene si hrat s praminkem vlasu ac by urcite radeji skotacila ;) Kez by lide, kteri se rozhodli zivit se tim, umeli respektovat alespon zakladni pravidla slusneho obchodovani.

S pranim at to priste vyjde :)) b@
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016