CLANEK

 

Bassline Brothers vydali nový singl s názvem Bassline S**t

Zkraje nového roku 2011 se elektronická scéna dočkala taneční hitovky v podobě nového singlu domácích producentů Bassline Brothers. Ti do tracku "Bassline S**t" namíchali směsici basslinu, fidgetu a českého rapu. Nová vlna taneční muziky příchází z Velké Británie od producentů jako jsou Black Noise, A1 Bassline, Crookers, Skepta a další... Tento domácí bassline nátěr obohatil až neuvěřitelně rychlým a přesným rapem MC Riko, track vyšel pod hlavičkou pražského nahrávacího studia Urban Traffic Records ve spolupráci s Matty Trafficem. Volně ke stažení v té nejlepší kvalitě si ho můžete poslechnout či stáhnout na oficiálních stránkách tohoto dua...

 

Bassline Brothers jsou prvním bassline projektem v České republice a jedním z prvních vůbec ve východní Evropě. Skupinu založili hudební producenti Petr Bassline a Joe Fidget a jejich živé hraní a tvorba je crossoverem stylů bassline, fidget, elektro, dubstep či grime. Neuvěřitelně energická vystoupení doplňuje živý rap, sampler a midi controler, dále pak světelná show, projekce či performance. Bassline Brothers přináší do Čech novou vlnu taneční muziky a to včetně jedinečné živé show! Všechny nové informace, fotografie či sety k poslechu najdete na oficiálním webu.

Od února roku 2011 můžete projekt zastihnout na pravidelné noci Check The Blast v pražském klubu Palác Akropolis! Speciální poděkování: Desperados (Marek Tippl), Urban Traffic Records, Matty Traffic, DJ Cutdem, Palác Akropolis, bar Černá Ovce a producentovi Bohdanovi Lipanovičovi.

Bassline Brothers featuring MC Riko - Bassline S**t (virgin rap) by BasslineBrothers

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016