CLANEK

 

Stratasoul osmnáctkou v katalogu Nightphunk Recordings

Label Nightphunk Recordings vydal další singl s pořadovým číslem 18, o který se tentokrát postaral slovenský producent Dalibor Hiradel aka Stratasoul. Tento jeho projekt se představil na labelu Nightphunk již v minulosti v podobě remixu pro australského producenta, který si říká Deepchild...

 

Dalibor opět vytvořil okouzlující deep house track s názvem Cloudlet 83, který se zcela jistě může vyrovnat celosvětové deep house produkci. Cloudlet 83 je moderní future deep house track plný zajímavých zvuků a je idealní pro odlet do vesmíru, kterému se říká noční rave clubbing. Fakt, že Dalo právem patří mezi nadějné a talentované producenty, dokazuje také samotný support od Laurenta Garniera, který jeho remix pro label Nightphunk Recordings zařadil do svých DJ setů. Dále zde nalezenete remixy od Herb LF a od československého projektu Lumiere & Haberland. Německý producent a DJ Herb LF vytvořil krasný melodický deep house v retro stylu ála 90´s. Herb LF je přitom jedním z nejrespektovanějších deep house producentů současnosti a jeho skladby naleznete například na značkách: Farside, Circus Company, Sensual Touch, Supafeed a na mnoha dalších. O druhý remix se postarala československá dvojice Lumiere a Haberland, kteří tak opět potvrzují svůj jedinečný cit a talent.

Stratasoul

Toto Cloudlet 83 EP si rozhodně nesmíte nechat ujít... Pokud máte zájem, můžete si ho zakoupit na portálu www.beatport.com. Více info naleznete na facebooku nebo na www.myspace.com/nightphunk.

Stratasoul - Cloudlet 83 EP

1. Original Mix

Stratasoul - Cloudlet 83 by Nightphunk Recordings

2. Herb LF Remix

Stratasoul - Cloudlet 83 (Herb LF Remix) by Nightphunk Recordings

3. Lumiere & Haberland Remix

Stratasoul - Cloudlet 83 (Lumiere and Haberland Remix) by Nightphunk Recordings

Links:
www.myspace.com/stratasoul
www.myspace.com/herblf
www.myspace.com/djlumiereprg
www.myspace.com/djhaberland

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016