CLANEK

 

Forbidden Society Recordings vyhlašuje soutěž pro DJe

Po boku zahraničních headlinerů vídáme na akcích většinou ostřílené DJe ze scény, kteří už mají ledacos odmakáno a nespadají do kategorie začátečníků. Jsme ale přesvědčeni, že se mezi vámi najdou talentovaní a snaživí nováčci, kteří doposud neměli možnost si na podobné akci zahrát, ale tuto šanci by si zasloužili dostat. Z tohoto důvodu spouštíme Forbidden Society Recordings Label Night Mix Contest, jehož vítěz si 3. června 2011 zahraje na hlavním pódiu FSRECS Label Night v pražském klubu Cross, kde v pozici hlavního hosta vystoupí Katharsys, jméno, které je nyní v hard drum´n´bass kruzích skloňováno ve všech pádech...

 
Po poslechu a zhodnocení všech setů, které dorazí do data uzávěrky, vybere porota celkem 3 sety, co se dostanou do finále. Poté posluchači prostřednictvím hlasů na Facebooku rozhodnou, kterého z finalistů si přejí slyšet na Forbidden Society Recordings Label Night v pátek 3. června v Crossu. Vítěz navíc ještě obdrží promo release FSRECS003.



Sety budou hodnoceny z hlediska kvality mixu, selekce, celkového promyšlení, vývoje a uspořádání.

Porotu tvoří Forbidden Society (majitel labelu Forbidden Society Recordings, producent, DJ, promotér), Hanzall (promotér Therapy Sessions CZ, DJ) a Kachni (redaktorka serveru Drumandbass.cz).

Pravidla:

Contest je určen pro DJs z České republiky.
DJ nesmí být na scéně aktivní více než 3 roky a nesmí být rezidentem žádné párty nebo klubu.
Účastník musí zaslat aktuální set namíchaný v roce 2011.
Set musí být žánrově orientovaný na drumandbass a zejména na jeho tvrdší subžánry - neurofunk, techstep, darkstep. A to z důvodu, aby vystoupení výherce poté zapadlo do konceptu celé noci.
Set musí být ve formátu MP3 (doporučujeme upload např. na SoundCloud, Dnbshare, Sendspace nebo podobný server), délka setu musí být maximálně 30 minut, v setu musí být minimálně 6 tracků, k setu musí být přiložen tracklist a krátká biografie DJe.
Set musí být namíchaný z gramofonů, CD playerů, Serata, případně za použití kontroleru. Nezasílejte, prosím, sety vytvořené pomocí softwaru v počítači.


Sety s tracklistem a krátkou biografií posílejte na:
mixcontest(zavináč)seznam.cz


Soutěž startuje 6. dubna 2011 a uzávěrka pro zasílání setů je 15. května 2011. Účastníci, jejichž sety postoupí do finále, budou informováni prostřednictvím e-mailu.

Čapněte příležitost za pačesy a ukažte, co ve vás je! Přejeme vám hodně štěstí a přesné mixy.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016