CLANEK

 

Brazil Runner´s Flashback: Industrialyzer

Další díl úspěšné klubovky Minimal People je za námi. Po MP stage na techno eventu Apokalypsa v listopadu 2012 je toto další počin produkční skupiny kolem promotéra Karla Pražáka alias Montyho. Jako headlinera tentokrát přivezli Portugalce Industrialyzera, toho času žijícího ve španělské Barceloně. Pro mne to byl velmi příjemně strávený večer od začátku až do konce. Pokusím se vám jej nyní krátce popsat...

 

Dne 25.1. 2013 se v pražském klubu Touster uskutečnil další mejdan s názvem Minimal People. V 18:20 nabírám na I. P. Pavlova promotéra a fotografa v jedné osobě - Montyho a pomalu se přesunujeme na Letiště Václava Havla, terminál 2. Tam v 19:10 bez zpoždění dosedá přímá linka z Barcelony a v ní seňor Ricardo Rodriques aka Industrialyzer. Tento pán je momentálně jedním z nejlepších mladých techno producentů. Podle jeho vlastních slov přes rok posílal neúspěšně svému krajanovi a vzoru Adventovi (vlastním jménem Cisco Ferreira, pozn. aut.) své tracky, až nakonec poslal jeden, na základě kterého mu Cisco volal zpět a rozjeli úspěšnou spolupráci...

Industrialyzer

Sedíme v autě a míříme do hotelu na Florenci. Asistujeme při ubytování a domlouváme se na vyzvednutí Ricarda za necelou hodinku. My mezitím s Montym jedeme do klubu finálně překontrolovat všechny detaily. Zhruba ve tři čtvrtě na devět Portugalce opět nabíráme a jedeme na společnou večeři. Monty zarezervoval stůl v příjemné restauraci na náměstí Míru s názvem Mlsný kocour. Parkujeme a přicházíme k našemu stolu, kde nás již čeká Spiriakos se svou přítelkyní. Ta, také DJka, se údajně na setkání s mistrem velice těšila, rozhovor u stolu tedy výjimečně vede někdo jiný než já. :) Ricardo se necítí zdravotně úplně nejlépe, i ve Španělsku údajně řádí chřipka, k pití tedy volí zdravě pomerančový džus. K jídlu si se Spiriakosem objednali českou klasiku číslo 2, tedy svíčkovou omáčku s knedlíky a dušeným hovězím. Monty si dal cheesburger, slečna DJka salát César a já svá oblíbená kuřecí křidélka. Bylo to MOC dobré!

Industrialyzer

Po večeři ještě chvíli klábosíme, Monťák si dává presíčko...

Monty

Po chvíli platíme, já jdu pro vůz a za chvilinku mám opět všechny ve voze. Indyho vysazujeme znovu na hotelu, domlouvám si jeho vyzvednutí na 00:40 a my mizíme směr Touster. Zde již potkáváme spoustu přátel, starého známého Ravica, Steena, Golpeho a spol. Kolem jedné hodiny ranní přivážím Industrialyzera do backstage a kluci dávají společně momentku.

Industrialyzer

V 01:30 ráno se Indy staví za DJ pult. Vzhledem k tomu, že zítra hraje v italských Benátkách live set, rozhodl se jej překvapivě předvést i zde v Praze. Zapojuje spoustu mašinek do svého MACa a rozjíždí dvouhodinovou svižnou techno jízdu. Dokonce i já, opět střízlivý, jen na 2 Red Bullech, oprašuji staré taneční kroky. Taneční z Boby se často hodí! :) Portugalcova show pomalu končí, střídá jej Steen a my mizíme do kanceláře natočit krátký video rozhovor. Monty s Indym prochází předem zběžně otázky.

Industrialyzer

Rozhovor natočen, ještě krátké rozloučení se Spiriakosem a jeho přítelkyní, děkování promotérovi a jedeme na hotel.

Industrialyzer

V sobotu v 11:40 přijíždím k hotelu, Indy mne již čeká na recepci, cestu na letiště si krátíme fajn povídáním. Dnes hraje ve výše zmíněných Benátkách a zítra má vybírat s přáteli jídlo na svou srpnovou svatbu. Vzhledem k tomu, že nemá díky nachlazení vůbec chuť, se toho zřejmě právem trošku obává.

Industrialyzer

Jo DJ life není žádné peříčko, že... Sbohem a šáteček - brzy jsem z5!

Brazil Runner

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016