CLANEK

 

Další Bukanýr Podcast obstaral Audiot z projektu Total Woods

Pražský DJ s basama a s fousama začínal v roce 1999. Dnes je člen Total Woods aktivně hrající a tvořící. Méně slov, více hudby, tak zní jeho motto. DJ Audiot ke každému tracku napsal, proč má v tomto mixu své místo...

 

1. track "Deep At All" by vás měl naladit. Francouzská postavička, old-school pankáč DJ Ark se o to postará dokonale svojí jedenáctiminutovkou, dubová basa si vás podmaní, o melodii ani nemluvě, samozřejmě s vokálem na začátku, to dá rozum. Tak ladíme, ladíme!

2. track "Koala" je vynikající francouzský minimal house od projektu Cellule Eat (Grifin & Pit Spector (FR) + Tilman Schwarz (DE) vydaný na mém oblíbeném Minibaru. Tenhle svět můžu a vám ho vřele doporučuju.

3. track "Trio Out" od maestro Bruno Pronsato je klasická ukázka, kam je až tento geniální producent schopen zajít za podpory deepových zvuků, jazzy piana a precizních perkusí.

4. track "Traffic Signs" je pro mě zásadní svojí abstraktní náladou, micro-samplingem, basa velmi v pořádku, všechno tak lahodí, jen to chce pořádnej sound system, na párty bomba, obzvlášť v pokročilých hodinách, fajnšmekři ocení. 0x7F odvedl dobrou práci, nesmrtelný track.

5. track od Maurizio rozděluje podcast přesně na půl, atmo-hypno klasika, naprosto zásadní producent, naprosto zásadní skladba.

6. track "Grace" od Julien Bracht na francouzském labelu Playhouse se svojí hlubokou D´n´B basou a křehkým zpívaným vokálem mě oslovil hned napoprvé.
Ostatně tenhle label je vždy záruka už od 90. let.

7. track "DB011" od německé Steffi se svojí chytlavou acid basou maká kdykoliv a kdekoliv.

8. track "Another Round" je nesmrtelná klasika, kvalitní a vkusná funky houska s tvrdým kopákem.

9. track "I Think We Should" je od Portugalce, kterého jsem potkal letos v zimě na jednom hraní v Praze a jmenuje se Pedro Faria a je jasně slyšet, o co mu v muzice jde. Tato drzá basa, typu otázka - odpověď, vždy zaujme mojí pozornost. Smím prosit?

10. nevydaný track "Modlitba" je poslední písnička tohoto mixu. Pomodlit, vyčůrat a spát.

Pokud si myslíš, že bych měl raději psát texty, než-li hrát lidem hudbu, napiš to do komentářů. Pokud si myslíš, že bych neměl psát ani texty, ani hrát hudbu, napiš to do komentářů též.



Tracklist:

01. Ark, Dolibox - Deep At All - Karat Records
02. Cellule Eat - Koala - Minibar Music
03. Bruno Pronsato - Trio Out - thesongsays
04. 0x7F - Traffic Signs - Klangscheiben Records
05. Maurizio - M4b - Maurizio
06. Julien Bracht - Grace - Playhouse
07. Steffi - DB011 - Dolly
08. Tom Ellis - Another Round - Telegraph
09. Pedro Faria - I Think We Should - Souled Records
10. DJ Audiot - Modlitba (pro Martu mix 2017) - unreleased

Pokavaď si nechcete nechat ujít další podcasty music houseboatu U Bukanýra, tak nezapomeňte sledovat náš SoundCloud.

Audiot SoundCloud

Bukanyr FB fan page

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016