REPORT

 

Report z akce Pan-Pot @ Roxy od čéši

Historie se mnohdy opakuje, to je stará známá věc. Což o to, hlavní je, pokud se opakuje tak dobrý mejdan, jakým byl před dvěma lety ten s pány Pan-Poty. přesně po 26 měsících si Roxy připravila opět skvělou párty s touto dvojicí, a kdo tehdy byl, mohl být již předem skvěle naladěný i na tuto noc, protože tenkrát to byl sakra dobrej mejdan!

 

I letos si klub jako předskokany této berlínské dvojice zvolil dvojici DJs JB a Flesh, kteří se velice osvědčili, a v Roxy už nějakou tu párty odehráli. Dramaturgie vždy moc dobře ví, koho a jak zvolit, a skoro nikdy nešlápne vedle. Kluci ze začátku rozehrávali jemnějšími tóny a vyčkávali až s postupem času na chvíli, kdy se tam hodí nějaká ta tvrdší melodie. Bylo také moc fajn je sledovat, jak si to společně užívají, baví je vzájemné hecování formou tracků a podporování se za pultem a také, jak se klub rychle plnil.

JB & Flesh

V ten moment každému zkušenějšímu začalo docházet, co se asi v tuto noc stane. Jelikož venku panovalo již opravdu letní počasí a ochlazení bylo ještě v nedohlednu, v Roxy stoupala teplota exponenciálně. Během chvíle se džíny změnily v legíny a tričko v jakousi bavlněnou, mokrou a neforemnou věc přilepenou na těle. Horko zde bývá často, zvyknete si, a mně to nevadí... Jediným problémem je fakt, že je člověk daleko rychleji unavený, dochází mu síly a také si musí dávat pozor na to, aby nebyl díky tomu všemu rychle dehydrován.

Pan-Pot @ Roxy

Kluci již pomaličku předávali pult příchozím fešákům, a po nějaké chvilce, kdy se muselo vše připravit, odpojit a zase něco jiného zapojit, vrhli se Pan-Poti do techno diktátu pro plnou a propocenou Roxy. Jejich set byl tentokrát o dost tvrdší než ten posledně - opravdu neskutečná nálož fantastických tracků, hutných melodii a rychlého beatu. Pan-Poti se potili stejně jako my a užívali si každý okamžik v rozpáleném klubu. Dynamický set plný ploch bez jediného zaváhání utíkal kupředu jak splašený kůň a s každým dalším trackem nenechal nikoho vydechnout. Spousta z nás se ale musela dost často jít nadechnout i mimo taneční parket, protože vlhkost a horko si vybíralo svou daň. Jsem strašně vděčný, že už se v klubech nekouří, protože si ani nedovedu představit, že by se v tom horku ještě navíc vdechoval kouř z cigaret...

Pan-Pot @ Roxy

Roxy se svou temností a skutečně přísnou techno atmosférou s velkým potleskem vyprovodila dvojici po dvou hodinách a pár minutách zpoza pultu a s velkými díky se parket lehce uvolnil. Posledním hrajícím a zavírajícím DJem byl Danny Bright. Ten ze začátku působil lehce nervózně, ale po malé chvilce již měl vše krásně pod kontrolou a dokázal udržet spoustu lidí v tanečním módu až do samého konce. Sám si pak opravdu toto vystoupení pochvaloval a byl pln elánu do dalších hraní.

Danny Bright

Děkuji Roxy za tyhle pány a tuhle techno noc, s horkem toho asi moc udělat nejde, a tak by nebylo od věci, kdyby lidi zase začali chodit míň oblečení jako při mých klubových začátcích. Nevím, proč už holky nenosí vrchní díl plavek...

čéša

foto: Kuba Zatloukal

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016