CLANEK

 

Matthew Peterson dnešním hostem Beatshare Selection

Relace Beatshare Selection na Beats2Dance Radiu bude v pondělí 5.11. 2018 speciální. U Tomase TMX se s hodinovým mixem představí Matthew Peterson.

 

Rodák ze Slovenska Matthew Peterson začal hrát na klavír v raném dětství. To byl výchozí bod pro jeho hudební nadšení a kreativitu. Po studiu hudební teorie začal vytvářet vlastní melodie. Později objevil svou vášeň pro elektronickou taneční hudbu. Jeho první setkání s EDM pochází z roku 1998, kdy se rozhodl věnovat se hudbě. Inspiroval se jmény jako Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren a Markus Schulz, jejichž progresivní zvuk byl pro Matthewa jako z ráje. Soustředil se na jediný cíl: mít svou vlastní skladbu v Global DJ Broadcastu Markuse Schulze.

Matthew Peterson
Později začal vyrábět své první mash-upy z jeho oblíbených písní. Následoval jeho první dotek s vlastní produkcí. Jeho sen se uskutečnil v roce 2011: Markus Schulz hrál skladbu "Sunjaya" a navíc dal skladbu na kompilaci "Global DJ Broadcast TOP 2011", kterou vydala Armada. Od tohoto bodu jsou jeho skladby podporovány jmény jako Leon Bolier, Arnej, Andy Moor, Estiva, Blizzard, Pedro del Mar a mnoho dalších.



Matthew se pak dostal i k DJingu, hrál zejména na Slovensku a v Česku. Obvykle kombinuje temnou atmosféru s melodickým progresivním trancem, který vás určitě přiměje k pohybu. Jeho produkce pokračovala trackem nazvaným "Squareface". Získal podporu od Markuse Schulze a hrál se v největších klubech na Ibize. Markus Schulz dokonce použil tuto píseň v jednom ze svých mash-upů.



Matthew nahrál také skladbu se Stingray a Quant, kterým pomohl ke kooperačnímu debutu Tomasovi TMX, jenž je hostitelem jeho pondělní radio show Beatshare Selection. Show se vysílá každé pondělí v 16:00, v repríze pak v úterý v jednu ráno.

https://www.beats2dance.com/shows/tomas-tmx/
www.beatshare.online
https://www.facebook.com/MatthewPetersonOfficial/
https://www.facebook.com/tmxfanpage/

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016