REPORT

 

Report z akce Superfriends @ Roxy od čéši

Když jsem se nedávno díval na náš web, tak to jsou skoro na den tři roky od doby, kdy jsem byl na Andhim prvně v Roxy. Tentokrát si tito parťáci s sebou přivezli svoje super kámoše, německou dvojku Super Flu. Dvojice Felix Thielemann a Mathias Schwarz přijala pozvání na tento mejdan a doplnila tak báječnou dvojku Andhim, která si tu posledně střihla hraní například i v květinářství. Oba páry na scéně již zanechaly celkem hlubokou stopu u posluchačů německé house music a tak bylo opět v Roxy na co tančit...

 

Dorazil jsem v klasický čas, lehce po půlnoci, a světe div se, nikde ani noha. V Roxy tančilo prozatím jen pár lidí a já si říkal, že se asi opět sešlo pár mejdanů, které si vzájemně odebraly nějaké ty posluchače. Oproti tehdejšímu návalu před klubem mi to dnes přišlo jako trošku smutnější podíváná, ale zase to mělo výhodu skvělého prostoru pro tanec s příjemným vnitřním klimatem.

Cubik

Zaposlouchal jsem se tedy do úžasného a velmi příjemného setu DJe Cubika, který rozehrával naprosto famózně celou Roxy před velkýma super kámošema. Cubik to měl opravdu promakané a to nejen kvalitou, rychlostí, ale i parádní linkou, která basovala jak měla, a lidem tak navodila parádní pocity před velkolepou show. Cubik mě tuto noc vlastně asi bavil nejvíc, i když nejkratší dobu. A že mu to párkrát přeskočilo? Nevadí, bylo znát, že hraje člověk a ne robot... :)

Superfriends @ Roxy

Andhim měli nastoupit na pódium v jednu hodinu, ale už bylo pomalu čtvrt na dvě a nikde nikdo... Když tu, zničehonic, na pódium dorazil rozesmátý pár a po akademické čtvrhodince jsme se konečně dočkali první z jejich skladeb. V ten moment se neskutečně rychle zaplnilo i celé pódium lidmi v maskách právě této dvojice a efekt byl najednou úplně jiný. Pán s plnovousem hrál, druhý jej doplňoval a opravdu vypadali jako super kámoši, co mají za sebou mnoho společných chvilek a historek. Začátek byl poněkud vláčnější a vlažnější, ale postupem času, tak jako voda na těstoviny, dostávali Roxy do varu. Andhim zahráli i nějaké starší skladby v zajímavých remixech a tančilo se na ně velmi příjemně. Po závěru jejich setu nastoupila druhá dvojice a chvílemi to za přehrávači vypadalo, že se tam ani společně nevejdou...

Superfriends @ Roxy

Super Flu vzali zbytek Roxy pevně do svých rukou a o něco víc přidali jak na tempu, tak i na divokosti. Tentokrát už to bylo čistě v jejich režii, a i když mejdan trval do šesté hodiny ranní, já už měl svoje odtancováno a kolem páté odcházel spokojený směrem domů.

Superfriends @ Roxy

Jak vidno, někdy ani dvě dvojice nemusí znamenat, že do klubu přijdou zástupy nedočkavců, ale skoro vždy mejdan v Roxy znamená skvělou zábavu a radost jako tomu bylo i po tuto noc. Zvuk byl na parketu fajn, o něco víc pokulhával nahoře u DJs, jelikož se tam nacházely úplně jiné odposlechy, než bývá zvykem, ale na celkovém dojmu to neubralo ani půl hvězdičky... Děkuji Roxy a těším se opět brzy na slyšenou!

čéša

foto: Besim Mehinbasic

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016