CLANEK

 

Radio 1 přidalo dvě nové frekvence a nabízí podcasty

Radio 1 od května vysílá na dvou nových frekvencích – v Liberci na 98,7 FM a v Českých Budějovicích na 100,2 FM. Posluchači v obou městech se mohou těšit na večírek s Radiem 1, který proběhne, až se uvolní stávající restrikce.

 

Zároveň od dubna posluchačům Radio 1 nově nabízí vlastní podcasty – začalo se s pořady Ešus, Odvážné palce, Reflektor a Zátiší. V budoucnu se dostane třeba na Degustaci Designu a další. Radio 1 také nabídne vlastní kanál, kde bude možné odebírat některé zajímavé rozhovory a jiné audiostopy. Podcasty Radia 1 lze snadno dohledat na platformách Apple Podcasts, Spotify nebo Google Podcasts. Zbylé hudební pořady jsou stále k dispozici na Mixcloud Radia 1. Více informací o podcastech najdete zde.

Další informace k novým frekvencím jsou dostupné zde. Radio 1 je možné poslouchat na frekvencích 91,9 FM (Praha a okolí), 97,5 FM (Plzeň), 98,7 FM (Liberec) a 100,2 FM (České Budějovice). Samozřejmě také po internetu a digitálně v síti DAB+. Více informací najdete zde, kde jsou ke stažení i mobilní aplikace.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016