CLANEK

 

V létě na Rozkoši Objevíte více zábavy

Na pláži u vodní nádrže Rozkoš bude celý červenec živo. Poprvé se na místě objeví živé koncerty, párty s DJs i letní kino. Kromě kulturního programu pod taktovkou Objevte Více Muziky se můžete těšit i na vodní zábavu, jako je paddleboarding, wakesurfing nebo flyboard.

 

Na Rozkoši tak poprvé startuje léto nabité nejen muzikou, ale také filmy a vodními sporty všeho druhu. V rámci koncertů vystoupí oblíbení hudebníci domácí scény, kteří si na pódium pozvou své přátele a jimi vybrané hudebníky, aby vytvořili pohodovou letní atmosféru a nechali návštěvníky prožít unikátní zážitek. Přátelské koncerty, pohodová atmosféra, slunce nad hlavou a pláž pod nohama. Přijďte si na sobotní mejdany poslechnout třeba Tonyu Graves, Marku Rybin a její hosty z Gaia Mesiah nebo DJ IM Cyber.

Rozkos

Objevování hudby ale nezůstane jen u koncertů. Každý pátek se totiž rozjede plážová párty s nejlepšími českými DJi, jako jsou DJ Akira, DJ Anakin, DJ 2K, DJ Jan 2, DJ VEC, DJ Robot nebo DJ Lumiere.

Rozkos

Pozadu nezůstane ani česká a zahraniční kinematografie. Letní kino bude promítat středy a čtvrtky, a to jak české klasiky, jako Samotáři nebo Rozmarné léto, tak dokumentární snímky z Mezinárodního filmového festivalu Voda, moře, oceány. Pláž je umístěna v SK Vodní Sporty Rozkoš ve Velké Jesenici.

Pro aktuální program více zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016