REPORT

 

Dokončení soutěže s Creamfields o telefony Philips

Pokud jste se nechali vyfotografovat na festivalu Creamfields 2004 od hostesek společnosti Philips, pak právě přišla vaše chvíle. Na stránkách www.creamfields.cz byla uveřejněna serie fotek a zahájeno hlasování o nejlepší z nich.

 

Pro nejlepší připravila společnost Philips, partner letošních Creamfields 3 mobilní telefony Philips 855. Hlasování bude ukončeno 31.10.2004.

Philips 855

Véčko, které se zdá být jako stvořené pro perfektní zábavu. S tímhle telefonem nejenže můžete fotit ve tmě i bez blesku, a to pomocí funkce Night Mode. Ale i díky zabudovanému digitálnímu zoomu (2x a 4x) zachytíte vždy jasné a detailní scény, kterých si můžete uložit jeden tisíc. Kdo si potrpí na speciální efekty, může své úlovky snadno měnit pomocí barevných efektů, sepiových tónů, černobílého provedení nebo negativních barev. Java hry, multimédia, wap, GPRS, polyfonní vyzvánění, tapety, barevná provedení, nízká hmotnost, hlasové zprávy, MMS, „Foto talk“, ... to je přeci samozřejmost. Nudí vás televizní program?

Pochlubte se svými fotkami ostatním. A to díky unikátní funkci TV „SlideShow“. Když připojíte Philips 855 k televizi pomocí příslušenství, tzv. TV Linku, můžete díky funkci TV „SlideShow“ prohlížet  fotky, o které se stojí zato podělit. Tenhle telefon vydrží více než 16 dní v pohotovostním režimu, což je výdrž, kterou mu můžeme pouze závidět. Další zajímavostí je, že Philips 855 je bez antény, takže při přijímání hovoru se dá lehce otevírat až do 180°.

Další informace naleznete na www.creamfields.cz.

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016