PARTYINFO

 

FESTIVAL SVOJŠICE 2017

Datum konání:
16.06.2017 - pátek
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Tool Room live stage: Mark Knight (UK), Umek (UK), Timmo (BG), Lucca, Toky (SK), Džejár, K.Sandra, Sionni, contest winner
Drum & Bass stage: Delta Heavy (UK), John B (UK), Hybrid Minds (UK), LSB (UK), Madface, Pixie, Bifidus Aktif, Akira, Volume Plus, Thiew, Fallen Gemini, Lee Meow, Changing Faces (SK)
Hard Techno stage: O.B.I. (DE), Tekkerkane (DE), Golpe, B.UNQ, Subdubs, Matt Ess & Erik, Kuros Chimenes
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00, vstup: předprodej: http://smarturl.it/Svojsice2017tickets
 
 
Festival Svojšice se blíží

17. ročník festivalu Svojšice proběhne již příští týden 16.6. v letním areálu Svojšice u Pardubic. Na festivalu vystoupí 30 umělců na 3 pódiích a někteří DJs se představí v Čechách poprvé. Festival také zveřejnil teaser k chystanému ročníku.

 

Festival Svojšice proběhne příští týden a letošní festivalový line-up je již kompletní. Do Čech se letos chystají takoví umělci, jakou jsou Mark Knight (UK), Umek (SLO) a Timmo (BG), Delta Heavy (UK), John B (UK), Hybrid Minds (UK) a LSB (UK). Pro ty, kteří preferují tvrdší techno, bude připravena i Hard Techno stage, kde zahrají O.B.I. (DE) a Tekkerkane (DE). Na festivalu také vystoupí špička z českých a slovenských DJs a producentů.

Svojšice
Poprvé v České republice se také uskuteční exkluzivní show londýnského hudebního vydavatelství Toolroom Records. Pod hlavičkou tohoto vydavatelství bude vytvořena pro Česko zcela unikátní show, která byla doposud prezentována na několika akcích po celém světě. Návštěvníci se jistě mají na co těšit.

Pořadatelé také zveřejnili teaser k letošnímu ročníku festivalu. Podívat se a navnadit na blížící se Svojšice 2017 můžete na YouTube festivalu:




Předprodej vstupenek byl spuštěn 19. února 2017 na stránkách festivalu.

Oficiální stránky festivalu

Facebook festivalu
Facebook event

 
Festival Svojšice má kompletní line-up

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016