PARTYINFO

 

B4L: ON THE ROAD W/ PYTHIUS (BLACKOUT, NL)

Datum konání:
09.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Pythius (Blackout, NL), No Money (Beats For Love), Bifidus Aktif (Let It Roll), P.DR (Reprospekt), CYBI (Reprospekt), Maart (Reprospekt) + contest winner
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: Goout.net 109,- Kč + poplatky, na místě 120,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč
 
 
Pythius se v klubu Storm představí již dnes

V pátek 9. června se ve Storm Clubu odehraje oficiální drum & bassový warm up festivalu Beats For Love, na který přijal pozvání holandský producent Pythius, zástupce labelu Blackout! Z české scény nastoupí No Money, Bifidus Aktif a Reprospekt crew. Máte se na co těšit.

 

Když Hylke Klazema z holandského Utrechtu objevil počítač jako hudební nástroj, zrodil se Pythius. Dnes má tento 27letý DJ a producent za sebou spolupráci se jmény, jako jsou např. State of Mind, Neonlight a Black Sun Empire, pod jejichž labelem Blackout aktuálně působí a vydal předchozí EP "New Order". Toto EP jen potvrdilo jeho reputaci coby jednoho z největších aktuálních talentů labelu Blackout, ale i D´n´B scény obecně. Jeho technická zdatnost ve studiu i za DJ pultem ho dostala i na Let It Roll a několik Blackout shows. V jeho setech se můžete těšit na hutný neurofunk řízlý jump-upem.



CZ support:

Pod aliasem No Money se skrývá špičkové D´n´B duo C.phone a Limitedd, které přišlo s charakteristickým zvukem ovlivněným neurofunkem a zároveň čerpajícím z toho nejlepšího z dalších D´n´B stylů, spojujícím nekompromisní rebelství s precizně odměřenými basy i beaty. Kouzlu No Money podlehli producenti a DJs po celém světě a jejich tracky rotují v setech takových projektů, jako jsou Ed Rush, State of Mind, Axiom, Audio, The Sect, Future Signal, Counterstrike a mnoho dalších. Sety No Money jsou různorodé - od techstepu, přes neuro, až po dancefloor hity.

Bifidus Aktif, člen Let It Roll týmu, své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles.

Pythius

Drum and bassová crew Reprospekt vznikla zkraje roku 2009, kdy členové crew Maart, P.Dr, Sheefa z Jižního Města v Praze začali používat kotelnu mateřské školy coby zkušebnu. Roku 2012 vstoupil do crew nový člen DJ Cybi a v této sestavě crew působí dodnes. I přes velikou oblibu lehčích beatů stylu liquid funk se Reprospekt crew zaměřuje spíše na tvrdší, temnější odvětví drum and bassu, především Deep, Drumfunk, Minimal, Neurofunk.

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016