PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ TRANSFORMA, DKAY, DAVE OWEN

Datum konání:
14.07.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Transforma (AUS), Lifesize MC (UK), Ferrum (AT), Boundless (AT), Furious Freaks, Volume Plus, Skáčko, Feela, Houbass, OZY, LU.D.KEY
Liquid stage: D.KAY (AT), Dave Owen (USA), Blofeld, Runky, Stanjah, Fallen Gemini, Theya
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00
 
 
Double Trouble přináší nabitý line-up

Další vydání klubové noci Double Trouble se kvapem blíží! I v těchto letních dnech ovládnou partičky Drumbassterds a Liquid DnB Crew se svými zlomenými beaty obě podia pražského klubu Cross. Na nich se navíc představí i několik zahraničních hostů, které by si žádný správný fanoušek drumandbassu rozhodně neměl nechat ujít.

 

Hlavní stage pod taktovkou Drumbassterds Crew bude po celý večer věnována především tvrdšímu a tanečnímu drumandbassu. Jako hlavní host se zde poprvé představí australský producent Transforma. Ten se zlomeným beatům věnuje od svých čtrnácti let a za tu dobu se zapsal u značek, jako jsou například Druid Records nebo Ammunition Recordings. V Praze nám tak jistě ukáže, jak šlape drumandbassová scéna u protinožců v Melbourne. Jako další z headlinerů se zde představí dvojice Rakušanů, vystupující pod projektem Audiocortex, Ferrum a Boundless. Tito talentovaní kluci nejsou na scéně žádnými nováčky a za svou kariéru si zahráli po boku zvučných interpretů, mezi které patří Mefjus, Smooth, Optiv a spousta dalších. Dále se můžete těšit na tuzemské Furious Freaks, jejichž tracky v současné době najdete pod značkou BNC Express. Samozřejmě nebudou chybět zástupci pořadatelské Drumbassterds Crew ve složení Volume Plus, Skáčko, Feela, Houbass, Lifesize MC a v neposlední řadě svůj set zahrají také Ozy a Lu.D.Key.




Sklepní stage tradičně obsadí Liquidní Crew s vytříbenými melodiemi liquidu, deepu a soulful drumandbassu. Zdálo se, že po předchozích vydáních párty Double Trouble, kdy tato pražská partička přivezla do Prahy jména jako Pola & Bryson nebo Muffler, už nelze posunout laťku ještě výš. Chyba lávky! Tentokrát je pro všechny náročnější posluchače a pamětníky připraveno překvapení v podobě vystoupení rakouské legendy, kterou není nikdo jiný než samotný D.Kay. Ten se po několikaleté odmlce vrací, aby nám předvedl, že má stále co nabídnout a do svého setu jistě zahrne i svou legendární produkci z první dekády druhého tisíciletí. Druhým headlinerem "liquidní stage" je americký producent Dave Owen. Ten v dnešní době stojí na pomyslné špičce mezi americkými drumandbassovými producenty a jeho tracky můžeme najít v katalogu značek jako Good Looking Records, Liquid V, nebo Jazzsticks Recordings. Je tedy rozhodně na co se těšit! Samozřejmě nebudou chybět ani zástupci Liquid DnB Crew, kterou zastoupí Theya, Blofeld, Runky, Stanjah a Fallen Gemini.




Double Trouble startuje 14. července od 18:00 v pražském klubu Cross. Je třeba hodit se do pohodové letní nálady, vzít partu kámošů a vyrazit do Crossu "pofelit" u pivka za doprovodu těch nejvytříbenějších rytmů drumandbass music.

Pro více informací sledujte oficiální FB event.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016