PARTYINFO

 

DIMITRI NAKOV (FR)

Datum konání:
27.09.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dimitri Nakov (FR), Niki Cloud, Roman Rai & Adam Cloud, Loutka
2nd stage: Ark3r
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 200,- Kč
Line-up:
23:00 - 00:30 Niki Cloud
00:30 - 02:00 Roman Rai & Adam Cloud
02:00 - 04:00 Dimitri Nakov
04:00 - 06:00 Loutka
 
 
Do Prahy se dnes vrací producent Dimitri Nakov
Do Prahy se vrací tech-house producent Dimitri Nakov

Francouzský rodák Dimitri Nakov, skvělý DJ a producent se vrací do Prahy. Na scéně se pohybuje už od 90. let, odkdy ho pojí spolupráce se jmény jako Roger Sanchez nebo Sasha. Za svou kariéru si vybudoval silnou mezinárodní reputaci hlavně v Brazílii a na Ibize, kde má dnes hned několik rezidentur. Silný perfekcionista a dříč se v Roxy představí už 27. září.

 

Dimitri Nakov začínal s hudbou ve svých 14ti letech a v 90. letech už měl možnost spolupracovat se jmény jako Roger Sanchez nebo Sasha. Právě s ním si padl do oka a jejich přátelství je pojí dodnes. Za zmínku stojí určitě jejich společný projekt Never Say Never, který lákal 4 letní sezony všechny nadšence taneční hudby do plážového klubu Ushuaia na Ibize. Jejich pozvání přijali Paul Kalbrenner, Guy Gerber, M.A.N.D.Y. nebo Steve Lawler. Legendární se staly také jeho afterparties, na kterých se díky skvělé pověsti vystřídali (a většinou i zdarma) persony současné elektroniky jako třeba Booka Shade, Âme nebo Steve Bug. Výčet jmen, se kterými měl možnost Dimitri spolupracovat, je za jeho kariéru téměř nekonečný.

Dimitri Nakov

Za posledních 7 let si Dimitri dokázal vybudovat velmi silnou mezinárodní reputaci i v Austrálii, Mexiku, Japonsku a hlavně v Brazílii, kde byl rezidentem legendárního klubu Warung. Je ryzím perfekcionistou, což zcela jistě pocítíte v jeho setech i releasech. Dimitriho vášeň pro hudbu je téměř nakažlivá. Ať stojí na festivalové stage pro 20.000 návštěvníků, nebo v plážovém klubu pro dvě stovky, vždy dokáže skvěle vystihnout energii a emoce publika. Pohybuje se na hraně techna, house music, elektroniky a nebojí se experimentovat. Přesvědčí vás určitě jeden z jeho setů nebo release "Don´t Stop", který vydal labelu Suara, jednom z nejvíce žádaných vydavatelství současnosti. Dimitri si v ČR již několikrát zahrál a tentokrát se představí jako headliner noci v ROXY a to už ve středu 27/9.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016