PARTYINFO

 

KLANGKARUSSELL / 4TH ANNIVERSARY OF STORM CLUB

Datum konání:
14.10.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: Klangkarussell, Adam Cloud, Subgate, Donan Bucks
2nd stage: Eddie Mur, Nicola Cloud, Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: http://storm-club.cz/klangkarussell_tickets, na místě: 500,- Kč
 
 
Klangkarussell se po roce vrací do klubu Storm

V sobotu 14. října pokračují velkolepé oslavy čtvrtého výročí otevření klubu Storm. Headlinerem tohoto speciálního večera bude respektované rakouské duo Tobias Rieser & Adrian Held aka Klangkarussell, autoři slavného hitu "Sonnentanz", kteří se do Stormu vracejí po necelém roce.

 

Adrian Held a Tobias Rieser, dva mladí Rakušané, kteří tvoří Klangkarussell, mají na svědomí celosvětový hit s 22 miliony zhlédnutí na YouTube. Kluci se poznali už ve 12ti letech na škole v Salzburgu, pak se jejich cesty rozešly. Dle Tobiase to bylo pro jejich dobro, protože patřili k těm nejhorším studentům. Tobias byl sice synem učitelky hudby, ale více ho tehdy zajímal fotbal. Zato Adrian hostoval na bongo a jam sessions ve studiu svého otce, od 7 let hrál na bubny a klavír a ve 12ti udělal v Cubase svou hudební prvotinu. Již v jeho 16ti letech se věnoval drum & bassu a hrál na parties v Salzburgu. Po dokončení školy se Adrian angažoval v prestižní opeře Salzburg Festspiele, kde si, jak se smíchem dodává, zahrál strom ve hře Macbeth. Tobias mezitím studoval obor Sound and Audio, pracoval na poště, kde se mu ale nelíbilo, protože to obnášelo spoustu práce a spoustu divných lidí, a tak ho, jak sám říká, více bavilo jezdit s dodávkou a rozvážet chleba. Když se v roce 2011 díky Facebooku opět setkali a vyrazili na pivo v jejich rodném městě, měli kromě vzpomínek na své rebelské mládí hodně o čem mluvit. Adrian už se v té době věnoval elektronické hudbě a DJingu ve Vídni. Tobias, který se k tomuto žánru dostal díky umělcům, jako jsou Paul a Fritz Kalkbrenner, byl naladěn na stejnou notu. Slovo dalo slovo a rozhodli se, že udělají společný hit. A tak se zrodil Klangkarussell. Jejich prvním electro techno songem byl "Netzwerk".




Jejich třetí track, který vytvořili během jedné noci v létě roku 2011, udělal Klangkarussell jméno. Že víte, který to byl? Ano, melodický, melancholický, přesto optimistický, hypnotický a taneční "Sonnentanz". Když ho přidali bez jakéhokoliv proma na svůj SoundCloud, nějaký anonymní uživatel YouTube ho nahrál na svůj kanál v únoru 2012 a hit byl na světě. Dnes se nenajde člověk, který by ho neznal. V osobním životě jsou oba pohodoví, stejně jako jejich hit "Sonnentanz". Tobias, vyšší z dvojice, je pohodář v baseballové čepici s třídenním strništěm, rád rybaří, má rád pivo (které i sám vaří) a rád a často se hlasitě směje. Adrian je štíhlý a ironický týpek a v této dvojici je ten akčnější a více organizovaný. Jejich minulé vystoupení bylo ZCELA VYPRODANÉ, radíme tedy pořídit si vstupenky co nejdříve, protože tyhle dva si nechcete nechat ujít...

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Klangkarussell / 4th Anniversary Of Storm Club od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016