PARTYINFO

 

UP FESTIVAL

Datum konání:
11.05.2018 - 13.05.2018
Místo konání:
Praha 7-Holešovice - Výstaviště
DJs:
Agustin Alvarez, Anthea, Apollonia, Ark3r, Barac, Bella Sarris, Brothers Black, Bruno Curtis, Dmitry, Eddie Mur, Ellen Allien, Em Ju Es Aj Si, Fatty M, Ion Ludwig, Janeret, Johanna Schneider, Jorgos, Luigi Tozzi, Magda, Molly, Nils Weiman, Oliver Torr, Oshana, Per Hammar, Praslesh, Ricardo Villalobos, Schwa, Sonja Moonear, Topper, Varhat, Vik, Yan & Alfred Czital
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: http://www.upfestival.cz/cs/domu/#tickets
 
 
UP Festival ohlašuje další zvučná jména

Svěží vítr mezi českými festivaly  - UP zveřejnil další jména umělců, kteří se připojí k již tak působivému line-upu. Jde o taková jména jako třeba Ellen Allien, Apollonia, Praslesh, Bella Sarris, Molly, Anthea, Oshana, Topper, Janeret, Varhat nebo Brothers Black. Tyto novinky přicházejí pouze pár týdnů po oznámení headlinerů jako Magda, Sonja Moonear či Ricardo Villalobos.

 

Nová hudební přehlídka se uskuteční od 11. do 13. května a zavládne na pražském holešovickém Výstavišti. Festival UP slibuje víkend plný výtvarných výstav a elektronické hudby předních světových umělců. Mezi nejnovější jména line-upu patří Ellen Allien, která je již dlouhodobě základem berlínské techno scény. Apollonia, úžasná super skupina složená z nejžhavějších pařížských DJs - Shonkyho, Dan Ghenacie a Dyed Soundoromu. V neposlední řadě pak Praslesh, společný projekt Praslea a Raresh, dvou nejuznávanějších rumunských umělců.

Ellen Allien

S blížící se událostí je jasné, že zahajovací ročník UP Festivalu bude jedním z nových evropských strhujících letních festivalů. Mnoho slavných umělců jako Villalobos, Apollonia, Praslesh nebo Sonja Moonear bude při této příležitosti v České republice vůbec poprvé. Zůstaňte na příjmu pro další informace a finální podobu line-upu. Na konci února nás čeká třetí vlna umělců.

Pro vstupenky navštivte www.upfestival.cz.

 
Nový festival UP přiveze Ricarda Villalobose

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z UP Festivalu 2018 od fjanty
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016