PARTYINFO

 

THE MAGICIAN (POTION, BE)

Datum konání:
16.02.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
The Magician (Potion, BE), Manio, Tokátko
2nd stage: Zu & Chicco
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: www.goout.cz
 
 
Producent The Magician a jeho hudební kouzla poprvé v ČR

Jeho zázemí je zahaleno tajemstvím, jeho schopnosti jsou nadpřirozené, o jeho pověsti se šeptá mezi lidmi. Talentovaný DJ a producent Stephen Fasano aka The Magician je bývalým členem populárního balearic disco dua Aeroplane. Let tohoto projektu ovšem v roce 2010 opustil, aby započal vlastní magickou jízdu. Po několika zdařilých releasech na francouzském labelu Kitsuné se jeho kouzelná hůlka v roce 2011 dotkla songu "I Follow The Rivers" švédské zpěvačky Lykke Li a proměnila jej v hitový remix, který získal 60 miliónů zhlédnutí na YouTube. V roce 2014 pak vykouzlil podobně úspěšný remix hitu "Rather Be" od Clean Bandit.

 

Poté, co The Magician podepsal smlouvu se značkou Parlophone / Warner Records, jej vynesl do výšin v roce 2014 další hit s názvem "Sunlight" s vokály Ollyho Alexandra z Years & Years. Skladba je dodnes oblíbenou letní hymnou a přinesla mu celou armádu nových fanoušků po celém světě. Od té doby létá po světě se svou značkou Potion, což je jak jeho label, tak i úspěšný koncept live eventů. 




Značný úspěch zaznamenaly i singly "Shy" a "Slow Motion", oba tepající v moderním future house rytmu. Za zmínku rozhodně stojí i populární "Magic Tape DJ mixy", ve kterých přináší exkluzivní tracky spřátelených producentů. Na své magické cestě si již získal statisíce následovníků a příznivců z řad disco, pop i house music. A není se čemu divit, protože kam The Magician zavítá, tam lidé propadají jeho kouzlu. A nyní máte možnost nechat se očarovat i vy - v rámci jeho premiérového vystoupení v ČR, které proběhne v pátek 16. února 2018 v pražském klubu Roxy.

Vstupenky je možné zakoupit na www.goout.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016