PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
29.03.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Connaire (JAR) & Paul (UK)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Stále v pohotovosti, stále jako na trní? Nové plavky od Ježíška nachystané, osušku pečlivě vyžehlenou a složenou, žabky na rohožce připravené, černé brýle vyleštěné, a teď už jen čekáte na to vytoužené sluníčko, které by se do nich opřelo?! Raději nečekejte a najděte si jiný program... Než se totiž té kýžené slunečné zálivky všichni dočkáme, a Praha už zase zavoní alespoň tím jarem, uplyne nám pod rukama ještě pěkných pár šedivých dnů. Pokud jste se však po celý rok poctivě otužovali a 71. ročník Alfréda Nikodýma zvládli ve Vltavě bez bonusové rýmičky, pak vás jen tak něco nerozhází, přidáte na sebe jen pár vrstev oblečení navíc a klidně na tu čarokrásnou Vltavu vyrazíte znovu. Tentokrát však za kulturním vyžitím a směle po ní můžete i tančit! Již ve čtvrtek 29. března se na House boatu U Bukanýra totiž koná další díl nekonečného párty seriálu Unplugged a klasicky hned tři hráči se všemi silami postarají o to, abyste ani tentokrát hudebně nestrádali a ke všemu se i něco nového přiučili...

 

Startovní výstřel z blízké náplavky již tradičně zazní přesně ve 22:00 a oba gramofony v tu chvíli začnou na 33 a 45 otáček za minutu roztáčet černočerné, průhledné i pestrobarevné desky nejrůznějších rozměrů i nejrůznějších temp... Unplugged je už dobrých deset let multižánrovým večírkem, kam si rezident DJ Face zve jen ty, kteří jsou mylně opuncováni jen jedním stylem, a přesto často ve svém volném čase holdují i jiným rytmům a jiným náladám. Právě zde pak mohou často odhalit tajemství, na které návštěvníci klubů tak rádi slyší! Tentokrát se na palubě představí dva vzácní hosté, původem z Velké Británie a JAR. Nepotkali se u Kolína, nýbrž v Plzni, a od té doby i oni milují tolik populární back 2 back sety. Říkají si prostě a jednoduše Connaire & Paul a nejen díky svým toulkám po světě a vybranému vkusu stihli nashromáždit opravdové klenoty napříč žánrovým spektrem. Jejich poutavý příběh tak velmi snadno obsahuje staré klasiky, funky, disco, jazz, deep house, tech-house, afro beaty, a když se zábava rozproudí, umí oba i přitlačit na pilu, a pak dojde i na techno pěkně od podlahy. Přesně tak to má ostatně i hostitel tohoto mejdanu, takže nikdy dopředu nedokážete odhadnout, jakým směrem se večer bude odvíjet, a můžete jen napovídat svými reakcemi na parketu, co přesně byste v tu danou chvíli tolik ocenili... Věřte, že vám bude přáno!

 

Navíc i vy v tom máte jistě při pohledu do kalendáře už s předstihem jasno... Vzhledem k oslavě Velikonoc na mnohé z nás konečně čekají čtyři dny sladkého nicnedělání, tak proč si to na oblíbeném pártyškuneru maličko neprotáááhnout, že? Tohle bude zkrátka a dobře malý pátek a jen na atmosféře, kterou zde vytvoříte, záleží, jak dlouho vám tu trio DJs bude vyhrávat. Tak se nenechte zahanbit – za zády budete mít bar nacpaný k prasknutí, a tenhle doping se u nás zkrátka a dobře toleruje. :)  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. dubna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Kaplick & Saku (breakbeat.cz).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016