PARTYINFO

 

NACHTDIGITAL FLEX

Datum konání:
03.08.2018 - 05.08.2018
Místo konání:
zahraničí - Německo
DJs:
Beatrice Dillon, Bjarki, Blawan, Burnt Friedman, Courtesy, Cubic Space Collective, Demdike Stare, DJ Dustin, Don't DJ, Evigt Mörker, Holz, Izabel, Jan Schulte, Kinzo Chrome, Maayan Nidam, Make Me, Manuel Stallbaumer & Stefan Schmidt-Dichte, Mozhgan, Objekt, Optimo, Paquita Gordon, Portable, rRoxymore, Sofay, Steffen Bennemann, Violet, VTSS, Wolf Müller & Niklas Wandt, XDB
KANN: Bender, cmd q, map.ache, Mary Yalex, Polo, Sevensol, Underspreche
AMBIENT: Adel Akram, Ana Bogner, Ben UFO, Chilling The Do, DJ Carpet Crawler 3000, Et Kin, Feuerbach, Good News, Huerco S, Johanna Knutsson, Michelsøn, Nina, OneTake, Trester, Vai, Weber, Wolf Müller & Cass
Info:
http://www.nachtdigital.de...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: https://nachtdigital.de/tickets, místo: Bungalowdorf Olganitz, Německo
 
 
Německý Nachtdigital Flex má kompletní line-up

Už 21. ročník i u nás dobře známého německého festivalu Nachtdigital zůstává věrný svému nezaměnitelnému stylu a opět představí program plný hudebních dobrodružství. Objeví se na něm jak jména již dobře zavedená, tak i spousta nováčků a přímo na tomto místě a v tomto okamžiku tak vznikne pečlivě namíchaná směs energie, typické plážové vibrace, ale i náročné experimenty. Po loňském ročníku je opět kladen důraz na živá představení, která nebudou chybět ani na Ambient stage, jež se stala mezi návštěvníky i umělci velmi oblíbenou!

 

Úplnou novinkou v line-upu je položka "Zásadní umělec". Zatímco již osvědčený "balíček" Dance + Ambient se stal pro většinu DJů téměř standardem, je to historicky poprvé, co organizátoři požádali umělce, aby předvedl na jednom místě hned tři rozdílné sety! Opravdu jen těžko najdete tak všestranného umělce, jakým je Jan Schulte a.k.a Wolf Müller. Během víkendu zde bude hrát třikrát - v naprosto odlišném prostředí a pokaždé s jinou konstelací. Label showcase byly nedílnou součástí tohoto programu po mnoho let. Jeden z prvních, který se zde v roce 2009 uskutečnil, měla na svědomí nová značka KANN z Lipska, a dodnes tato akce zůstala v paměti všech, kteří u toho mohli tenkrát být. Právě oslava 10. narozenin tohoto labelu je vynikající příležitostí k oslavě již druhého Kann label showcase opět na tomto místě!

Nachtdigital

Festival Nachtdigital:

Za podpory píle a nadšení party pořadatelů patří tento open air od roku 1998 ke stále oblíbenějším a respektovanějším festivalům s návštěvností z celého světa. Se svou limitovanou kapacitou, rodinnou atmosférou a pečlivě vybíraným hudebním programem nabízí ideální alternativu k velkým mainstream akcím. Hudebně se Nachtdigital věnuje jak klasickým, tak i moderním formám elektronické taneční i poslechové hudby. Díky vnitřním i venkovním scénám mimo kemp s bungalovy tak získalo toto místo svůj unikátní charakter.

FB event

foto: Anke Guderle

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016