PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE: ON THE ROAD W/ A-CRAY, NO MONEY

Datum konání:
01.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
A-Cray, No Money, Mustaffa & Sheriff, Dexide, TOD, Dogzan, Spooniz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 70,- / 130,- Kč
 
 
Oficiální warm-up Beats For Love již dnes

Léto, slunce, jedinečný prostor ostravského areálu Dolní Vítkovice, multižánrový hudební festival a to všechno na jednom místě. To je oblíbený festival Beats for Love, který vypukne počátkem prázdnin od 4. do 7. července 2018. Každoročně propojuje hned několik žánrů dohromady a návštěvníci si tak mohou vychutnat hudebně pestrá pódia. Ještě před samotným festivalem pro vás organizátoři přichystali ve spolupráci s klubem Storm oficiální warm-up a to už na tento pátek 1. června 2018! Za mixem se objeví A-Cray, No Money, Dexide, Mustaffa & Sheriff, TOD a Spooniz.

 

BEATS FOR LOVE

Ostravský festival Beats for Love je elektronický festival, který se každoročně koná v industriálním areálu Dolních Vítkovic v Ostravě. Jedná se o největší festival elektronické hudby ve střední Evropě, který se zrodil roku 2013. První ročník si nenechalo ujít 25 tisíc návštěvníků a od té doby se návštěvnost neustále zvyšuje. V anketě Prima Cool Bestcoolfest byl festival vyhlášen nejlepším festivalem v Čechách a dokonce byl nominován na European Festival Awards. Beats for Love v minulosti nabídl taková jména, jako je Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala, Danny Byrd, Mark Knight a plno dalších hvězd.




A-Cray


Ondřej Krejčík alias A-Cray je český drum & bassový DJ a producent, který je součástí Let it Roll Booking Crew a patří mezi současnou českou špičku. Pojďme si zrekapitulovat jeho letošní úspěchy na scéně. V anketě Czech & Slovak DNB Awards získal titul Nejlepšího DJe roku, Producenta roku a dokonce i jeho skladba "Glitch" se stala druhou nejlepší v rámci Čech a Slovenska. A-Cray odstartoval svoji produkci v roce 2009 a po vydařených "Neodigital", "Titan" či "Authentic" vydal vinyl na labelu Citrus. Jeho minimalistické sety si fanoušci oblíbili a jeho energie za mixem je prostě skvělá.




FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016