PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.03.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
James Baseley (UK), Face, Radio
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:

start: 22:00, vstup: zdarma

 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Už to není vůbec marné, co říkáte? Přestože paní Zima dosud neřekla své poslední slovo, zatím nás poměrně šetří a s teplotami pod bod mrazu příliš neprovokuje... To nám samozřejmě hraje do karet! Ven z prohřátých kanceláří a vytopených příbytků už to táhne zas o něco víc a taky toho světla máte teď k dispozici spoustu. Jen tak dál a jen houšť! Také k vodě se už můžete směle vydat bez rukavic, čepice i šály a každý pražský clubber přitom moc dobře ví, kde mu obě ušiska spolehlivě zahřeje ta nejlepší house music ve městě! House boat U Bukanýra pod Štefánikovým mostem je ono kouzelné místo, o kterém je tu řeč, a právě tam se tak snadno zapomíná na všechny ty dospělácké starosti a povinnosti... Zábava tu začíná už ve čtvrtek a ten čtvrtý v měsíci zde přitom už léta letoucí dostala do vínku párty Unplugged. 28. března se na fortelné palubě tedy představí další trio DJs s množstvím zkušeností a zároveň s obrovským nákladem sedmi, deseti a dvanáctipalcových desek, co hrají všemi barvami a ke všemu je velká škoda nechávat si je jen tak pro sebe...

 

Všechno to veselí vypukne již tradičně na chlup přesně ve 22:00 a jako první zdejší dva gramofony v praxi vyzkouší DJ Face. To znamená jediné... Spousty tanečních i netanečních skladeb napříč žánry, tedy ideální warm-up pro ty, kteří teprve přemýšlí, zda se líně opřou o bohatě zásobený bar, či zkusí své taneční kreace na parketu. Každý ať si jednoduše vybere, co mu v daný okamžik sedne. Jedno je přitom jisté... Posedávat rozhodně nebudete na dalšího vzácného hosta v pořadí. Pozvání na březnovou edici totiž přijal v Čechách již zdomácnělý a za pultem stále úsměvy rozdávající James Baseley! Také v jeho případě se bude jednat o vinylovou jízdu a od půlnoci tak na přetřesu bude house music let minulých, ale i ta současná vkusně namíchaná, vkusně servírovaná. A protože se toho britský harcovník nebojí, dojde klidně i na soul, funk a disco. To by bylo, abyste si na tenhle dvouhodinový mix chutí a nálad neposkočili! Ani třetí sympaťák rozhodně nebude trhat partu a také on na zdejších strojích roztočí svou představu o house music s heslem: čím veselejší, tím lepší... Říká si už pěkných pár let DJ Radio, obdivně vzhlíží k poctivé americké produkci skutečných mistrů ve svém oboru, a právě o tom bude i finální set horečky čtvrteční noci. Dámy a pánové, teploměry vítány!



Ať už se řadíte mezi milovníky taneční muziky, či máte jen tak volný večer uprostřed týdne, zvažte svou účast na legendárním house boatu s tímto programem... Na nudu vám tady nezbude čas, ten pohled na poklidnou řeku je stále k nezaplacení, a pokud si s sebou ještě vezmete parťáka na pokec, tenhle mejdan vypadá opravdu slibně. Buďte u toho!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. dubna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Monotype a Abu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016