PARTYINFO

 

DRUMSTATION VS. ACRYLIC W/ QUARTZ & SURVEY + KARIM MAAS

Datum konání:
01.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
up: Quartz (Acrylic Music, Metalheadz), Survey (Acrylic Music, Dispatch Recordings, Flexout Audio), Agem (Blasted DNB Berlin, Physics Berlin), AhZ & Annita (Drumstation, Narovinu Zlomenej Podcast), Far Horizon (Let It Roll), Poly-V (Deep Principle), Theya (Drumstation, Liquid Drum and Bass)
down: Karim Maas (UVB-76 Music), Fallen Gemini (Liquid Drum and Bass), Stanjah (Drumy i Nedrumy, Liquid Drum and Bass), Theya (Drumstation, Liquid Drum and Bass), Veslak (Pathfinder Music)
Live:
VJ Annie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00

 
 
Víkend v klubu Cross opět s účastí hvězd

Ne každý se může před kámošema pyšnit historkama, že seděl ve studiu s Frankie Knucklesem, Giorgio Moroderem nebo Louie Vegou. Kdyby chtěl, mohl by. Nicméně tohle už nemá newyorská house legenda Kenny Summit aka Chaka Ken vůbec zapotřebí. Raději dál cestuje a hraje po klubech. Tuhle sobotu zahraje v Crossu na Chuť Žít.

 

Kenny
Kenny je jedinečná osobnost s pravým puncem člověka, který se věnuje house music od jejího zrodu. Pokud vaše srdce tepou na 122 BPM, tuhle párty byste neměli vynechat. Nejen vzhledem k tomu, že Kenny u nás zahraje poprvé a představí svůj projekt Loves Last Episode. Podporu mu dá španělská spojka a šéf parties Dark Room, Marvelous Bey, chybět samozřejmě nebude ani Chuť Žít crew, Telly Savalas, Skeledan a Smeghouse.

Akira


Pokud někomu nebude stačit páteční drumandbassový rodeo Drumstation, může se v sobotu dodělat na dolní stage, kde po delší době vystoupí již téměř veterán Akira v doprovodu Furious Freaks, DJ Mersi, Infract a Overtasked. Ale vraťme se ještě k pátku - už jsme to zmiňovali - nu-techstep. Možná se to tak nejmenuje, ale fakticky to tak je: aktuální, progresivní přístup k techstepu, dominantnímu, temnému stylu drumandbassu konce devadesátých a počátku nultých let. Krom Quartz a Survey, headlinerů Drumstation, kteří tento zvuk v současnosti reprezentují a v Crossu také představí, vystoupí ještě berlínský zástupce tamní D´n´B scény DJ Agem a top český support AhZ & Annita, Far Horizon, Poly-v a Theya.

Quartz


Experimentální a minimalistická poloha techna rozezní underground stage, přesně jak to má rád Karim Maas z UVB-76 Music, vlastním jménem Tom Cooper. Pokud vám něco říká projekt Ruffhouse, jehož jednu třetinu tvoří právě Karim, zbystřete. Jeho přístup k technu je hodně ojedinělý. Cestičku k plnému parketu mu zamete osvědčená parta selektorů Theya, Fallen Gemini, Veslak a Stanjah.

Karim


FB event Drumstation

FB event Chuť Žít

 
Březnová Drumstation opět s plejádou hvězd

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016