PARTYINFO

 

GROUP THERAPY 350: PRAGUE

Datum konání:
11.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Above & Beyond
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: Ticketportal https://www.ticketportal.cz/event/TRANSMISSION_festival?idp=-2147480355

 
 
ABGT350 je oficiálně vyprodaná

Exkluzivní víkend plný taneční hudby zabezpečí v říjnu United Music! V pátek 11. října bude v pražské O2 Areně hostit legendární trio Above & Beyond výroční show Group Therapy 350. Další ohromnou edici Transmission Festivalu, který je vždy zárukou unikátního audiovizuálního zážitku špičkové světové úrovně, zažijí fanoušci v sobotu 12. října. Aby toho nebylo málo, na neděli 13. října je připravena oficiální afterparty po ABGT350 - Anjunadeep Open Air v magických prostorách historické památky Křižíkova fontána.

 

Show Above & Beyond: Group Therapy 350, která se bude konat na podzim v pražské O2 Arene, je oficiálně vyprodaná. Všechny dostupné lístky zmizely v rekordním čase. Přinášíme však světélko naděje pro opozdilce, protože je možné, že se v září uvolní vstupenky od členů O2 klubového patra. Přidejte se na tzv. "waiting list", který najdete po kliknutí na tento odkaz.




Transmission festival hlásí také rekordní prodej. Goldfingers VIP vstupenky a Golden tickety se vyprodaly za pár dnů. V prodeji aktuálně zůstává přibližně 3.500 regular vstupenek. První přírůstky do line-upu jsou už potvrzené a v následujícím období budou i zveřejněné na sociálních sítích Transmission Festivalu.




Nekupujte vstupenky od neoficiálních prodejců. Oficiální prodej zde.

Doporučujeme ke vstupence zakoupit locker (šatní skřínku), kterou najdete zde.

Pro aktuální novinky sledujte United Music na Facebooku, Instagrame a www.unitedmusic.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016