PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ SKORE, AIR.K & CEPHEI

Datum konání:
15.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Skore (AT), Promenade (IT), Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skáčko, Chombo, Lifesize MC (UK), Ozy & Ludkey, John Simon
Liquid / Deep stage: AIR.K & Cephei (AT), Blofeld, Runky, Fallen Gemini, SHFT, Stanjah, Theya
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: 100,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/double-trouble-skore+airk-and-cephei+dalsi/gsee/

 
 
Double Trouble oslaví 6 let v pátek v klubu Cross

Hola bando, tak jak? Slunce už každým dnem zpoza mraků vystrkuje své paprsky, což znamená, že jaro pomalu ale jistě přichází. Noci však stále zůstávají chladné, což nám, milovníkům hřejivých atmosfér a uhrančivých melodií, nabízí skvělou příležitost zakotvit a přečkat noc ve společnosti parádní muziky, kterou nabídne Liquid DNB Crew dole v Crossu. S příchodem jara se tak spodní stage rozezní barevnými melodiemi, které tentokrát rozehraje rakouská dvojka Air.K & Cephei.

 

Tito talentovaní producenti našli své čestné místo v katalogu známého labelu Integral Records, což svědčí o tom, že jejich hudba má rozhodně co nabídnout a patří k tomu nejlepšímu z nové vlny liquid a soulful drumandbassu. Air.K & Cephei, vlastními jmény Johannes Erker a Uwe Kesselbacher, se jako producentské duo poprvé objevují roku 2013. Do širšího povědomí fanoušků se však dostávají až svým uhrančivým trackem "Savannah", který vyšel v roce 2016 na značce Fokuz Recordings. Od té doby stoupají strmě vzhůru, a s klidným svědomím můžeme říct, že každý jejich další release patří mezi skutečné perly a vůbec k tomu nejlepšímu, co můžete mezi novými talenty současného liquid funku najít. Těšte se tak na set plný jedinečných melodií a dech beroucí atmosféry. Samozřejmě ale na březnovém Double Trouble nebudou chybět ani zástupci pořadatelské Liquid DNB Crew. Ta se nyní představí v kompletním složení, což je další důvod, proč si nenechat tento mejdan ujít! Svými sety vám tak rozproudí krev v žilách Blofeld, Fallen Gemini, Runky, SHFT, Theya a Stanjah. Takže si poctivě vyznačte v diářích pátek 15. března v klubu Cross svátek všech milovníků atmosférického drumandbassu, protože jednou za čas je také potřeba odhodit své starosti za hlavu a nechat se zahřát příjemnou hudbou ve společnosti lidí, kteří jsou na stejné vlně a chtějí si vychutnat jen a pouze prožitek z hudby.


Hlavní stage tradičně obsadí partička Drumbassterds, která si tentokrát pro své fanoušky připravila nálož tvrdšího drumandbassu v podobě rakouského producenta jménem Skore, který pravidelně vydává své temné věci na známém labelu Switch! Recordings. Dále na hlavním pódiu vystoupí italský producent a majitel labelu BNCexpress DJ Promenade a jako support dále zahraje John Simon, Ozy & Ludkey. Samozřejmě nebudou chybět zástupci pořadatelské partičky Drumbassterds ve složení Volume Plus, Skáčko, Houbass, Chombo, R-Flyer a Lifesize MC.


FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016