PARTYINFO

 

ŽN 19: RSS BOYS, HRTL, 1FLFSOAP A DALŠÍ

Datum konání:
21.03.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: HRTL live (UK), RSS B0YS live (PL), 1flfsoap live, François Svalis live, Prozac live, Orinoko live
Underground stage: hnát the dj (Herna), Miltz (ÉTER), Plast (Kosmospiel), motch & losko (Kosmospiel)
Cross Attic stage: In Absentia (SK), What Lies Besides the Haters
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: 600,- Kč na celý festival, na místě: 650,- Kč na celý festival, 270,- Kč na jeden den GoOut: bit.ly/ZN19-vstupenky i na místě

 
 
Žižkovská noc i v klubu Cross s plejádou hvězd

Jeden z největších multižánrových festivalů hlavního města Žižkovská noc, který probíhá na více jak šedesáti místech, klubech a barech oblíbené pražské čtvrti právě probíhá. Lineup je neuvěřitelný, my si pojďme projet, jak to bude vypadat v klubu Cross, ač nežižkovském, pravidelně se této třídenní jízdy zúčastňujícím...

 

 

Celkem se během tří dnů a tří nocí odehraje víc jak 500 vystoupení, mezi kterými se objeví i velká jména. Když si spočítáte, že vstup na celý festival vyjde na 600,- Kč, tak to rozhodně není žádná "raketa". Ovšem žádný strachy, pochopitelně jdou koupit i denní vstupenky. Pojďme se mrknout, co za ně dostanete v Crossu.


V rámci čtvrtečního programu v Crossu vám festival nabídne pestré menu složené z deep house, ambientu, experimentálního electra, acidu a techna s hlavní třešničkou na dortu - analogovým mistrem modulárních syntezátorů vystupujícím jako HRTL. Z Polska přijedou RSS B0YS a ze Slovenska In Absentia. Lineup je naplněný až po okraj, Cross se tedy rozhraje hned na třech podiích.



Drumandbass a dubstep budou znít Crossem během pátečního večera a noci. Kavárnu obsadí silná sestava Dubsteblog ve složení Stifler, Dirty Little, Franill, Layers, Hemmer, Harmless Youth a Krincwayg & Frederik. Ti si pozvali britského producenta Markee Ledge. Hlavní stage rozseká německý neurofunkový mág Misanthrop a underground stage italská deepová úderka INVADHERTZ. Obě stage pochopitelně za doprovodu českého top DJstva, namátkou zmiňme A-Cray, Beesu nebo Monkey Boom crew.



Klubový závěr festivalu se v Crossu ponese v houpavém rytmu hiphopu. Dvě patra během soboty obsadí Heartnoize. Hlavní scénu rozhýbe mladá posila labelu Bigg Boss Maniak, z Opak Dissu crew zahlásí ASAP JARDA se svým debutovým sólem, dále neuchopitelný rapper Young Havel a plzeňský androš Vneumicky. Vůbec poprvé nastoupí společně na pódium kolaborace tří uskupení té nejmladší rapové scény z kapitolu c:/leanhyenxxxptakz. Vrcholem večera bude Bobbie Johnson, jedna z největších nadějí britské grime scény. Spodní stage humorem a rapem ovládne Stříbrný Rafael, zatímco autentické, živé pojetí elektronické hudby budou mít na starost Čau Česko z Brna a roztančení Bratři. Dále zahraje v Berlíně usazená milovnice rave beatů Dmitrievna, mladá naděje downtempo/house scény Fadex a slovenský producent a tvůrce extatických DJ setů FVLCRVM. O afterparty až do rána se postará UNKNXWN aka Ancestral Vision a Dryman.



Kavárna Crossu uvítá kurátorovaný program od kolektivu Swine Daily: ŽN 19 x Swine Daily s hosty jako Karaoke Tundra, Násilník, Xanaxagoras a dalšími. Tady není proč váhat, Žižkovská noc ti ukáže, co je to pestrost.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016