PARTYINFO

 

APPARAT | SPECTACULARE 2019

Datum konání:
03.04.2019 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna
Live:
Apparat + Phon.o
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: GoOut: 690,- Kč, na místě: 790,- Kč

 
 
Apparat zahájí turné k albu "LP5" v Praze

Headlinerem festivalu Spectaculare 2019, který letošní ročník uzavře, je německý producent Sascha Ring se svým projektem Apparat. Nové album s názvem "LP5", které vydal 22. března, představí již 3. dubna ve velkém sále Lucerny. Pražským koncertem tak zahájí celé své turné k desce! Na festivalu se v březnu představí showcase labelu Gondwana v čele se skladatelem, kontrabasistou a členem Cinematic Orchestra - Philem France. Dále vystoupí violoncellista Peter Gregson či výrazná osobnost ambientní hudby – skladatel Rafael Anton Irisarri. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji GoOut. Více na www.spectaculare.eu.

 

Apparat představí novou desku

Headlinerem festivalu Spectaculare, který patří mezi nejzajímavější tváře současné elektronické hudby, je německý producent Sascha Ring aka Apparat. Zavítá do Prahy po šesti letech se zbrusu novým sólovým albem "LP5", které původní elektroniku organicky propojuje s akustickým zvukem. V posledních letech se věnoval zejména projektu Moderat, uskupení, které si nyní dalo tvůrčí pauzu, aby se členové mohli věnovat svým dalším projektům. Výsledkem je právě nové album, které Apparat vydal 22. března na značce Mute. Pražský koncert, který odstartuje celé jeho turné k desce, proběhne ve středu 3. dubna ve velkém sále pražské Lucerny.



Bachovy suity v moderním hávu v Rudolfinu

Spectaculare se zaměří také na lokace, ve kterých se většinou koncerty elektronické hudby neobjevují. V pondělí 25. března v Sukově síni pražského Rudolfina představí londýnský skladatel a cellista Peter Gregson dílo Johanna Sebastiana Bacha v moderním zpracování se syntezátory a violoncellovým kvintetem. Za projektem s názvem "Bach Recomposed" stojí německé vydavatelství Deutsche Grammophon.



Hatti Vatti v klubu Cross

Polský producent Hatti Vatti aka Piotr Kaliński přiveze 28. března do klubu Cross jedinečnou směs ambientu, autonomicu a "chytré" elektroniky v propracovaném live vystoupení. Jeho atmosférické downtempo, ze kterého vystupuje sofistikovaná práce s detaily, zaplní horní patro klubu. Během večera se představí naživo také domácí objev Midub – projekt reprezentující progresivní
elektronickou hudbu s odkazem k dub technu i ambientu (label hello strange). Svůj DJ set zahraje britské duo Kiyoko – společný projekt producentů z Manchesteru Joe McBride (Synkro) a Jack Lever (Bering Strait) a domácí matador Nitrous. Spodní patro klubu ovládnou rovné beaty a talentovaní domácí DJs: etablovaná DJka slovenského původu a residentka klubu Ankali, Eva Porating, dále eklektický DJ Advance Martin a večer pak uzavře začínající pražská DJka Ariana se selekci poctivého techna.

web

vstupenky

Facebook

Instagram


Další akce festivalu Spectaculare 2019


25.3. Peter Gregson + violoncello quintet
Rudolfinum – Sukova síň, 19:30
Cena v předprodeji 650,- Kč, na místě 750,- Kč.
FB event 

26.3. Everywhen
Alfred ve dvoře, 20:00
Cena 250,- Kč, studenti 150,- Kč.
FB event

28.3. Hatti Vatti live + Midub live + Kiyoko DJs
Cross, 20:30
Cena v předprodeji 200,- Kč, na místě 250,- Kč.
FB event

1.4. B-Movie
BIO OKO, 20:30
Režie: Jörg A. Hoppe, Klaus Maeck, Heiko Lange
FB event

3.4. Apparat + Phon.o
Lucerna - Velký sál, 19:30
Cena v předprodeji 690,- Kč, na místě 790,- Kč.
FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016