PARTYINFO

 

KIDNAP (UK)

Datum konání:
19.04.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kidnap (UK), Dan Cooley, Identic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 200,- Kč + poplatky

 
 
Kidnap přijede v dubnu opět do Prahy

Britský deep house kouzelník Kidnap Kid zažil velmi úspěšné dva poslední roky. Jeho hudební vývoj a posun znamenal i zkrácení jména na Kidnap. Jako Kidnap vystupoval nedávno i v londýnském Fabricu nebo v rámci Anjunadeep Night v Printworks.  Kidnap se už ve svých 28 letech dočkal celosvětového uznání. Za sebou má tour s Disclosure, Clean Bandit nebo Rudimental a pozornost si získal i jeho vlastní label Birds That Fly, kromě něj vydává čile i na Anjunadeep. Pražská Roxy zažije 19. dubna jeden z jeho typických melodických a hluboce emotivních setů. Pro plný zážitek je nutno slyšet naživo.

 

Matt Relton neboli Kidnap se věnuje hudbě od svých 14ti let. Tenkrát ho zajímal drum´n´bass a na kole jezdil hrát po všech možných parties. House music ho více oslovila před osmi lety, a že to byl krok správným směrem, potvrdil hned vzápětí. Ještě jako student univerzity vydal v roce 2012 song Vehl, který se stal na iTunes "Best Electronic Song" toho roku. Díky tomu dal o sobě vědět široké veřejnosti, upsal se slavnému anglickému labelu Black Butter (Gorgon City, andhim, Sub Focus, Bodhi...) a také se vydal na tour s Clean Bandit, Rudimental nebo Disclosure, se kterými se ukázal v roce 2014 poprvé i v Praze.

Kidnap Kid

V současné době se Kidnap Kid řadí mezi nejúspěšnější britské hudebníky a se svými 28 lety i mezi nejmladší, kteří dosáhli celosvětového uznání. Před třemi lety založil svůj vlastní nezávislý label Birds That Fly a pod ním následoval i první release Moments. Svou tvorbou a sety umí přenést na taneční parket jedinečný a procítěný element a právě to se dá připsat jeho oblibě. Důkazem mohou být i skladby jako "Brokenhearted", novinka "Aba" (Anjunadeep) a především emotivní sety jako ten z Mixmag Lab NYC. Ochutnávku současného melodického deep house přiveze Kidnap Kid už 19. dubna do pražské ROXY.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016