PARTYINFO

 

D&B ON THE BOAT W/ LSB, ROYGREEN & PROTONE, SIMPLE SOULS

Datum konání:
18.05.2019 - sobota
Místo konání:
Parník Tyrš
DJs:
LSB (Footnotes, Soul:r, UK), RoyGreen & Protone (Fokuz, Intrigue, Innerground, AT), Simple Souls (Soul Deep, Liquid Boppers, SK)
Live:
MC Katrin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: 1. vlna 350,- Kč + poplatky, 2. vlna 450,- Kč + poplatky, 3. vlna 550,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/drum-and-bass-on-the-boat-lsb+roy-green-and-protone+dalsi/yvee/

 
 
Zlomené beaty v květnu na parníku Tyrš

Partička Music Intelligence, která už léta přináší nejčerstvější novinky ze světa zlomených beatů prostřednictvým svých pravidelných podcastů, si pro fanoušky pravého a nefalšovaného atmosferického drumandbassu připravila jeden hudební majstrštyk. Koncept venkovních parties na palubě lodi je ve světě, hlavně potom ve Velké Británii, jež je kolébkou drumandbass music, velmi oblíbeným trendem. U nás však stále zůstává v pozadí za letními open airy a klubovými akcemi, což je rozhodně velká škoda. A právě to hodlá parta Music Intelligence napravit, díky čemuž se můžeme v sobotu 18. května těšit na hudební výlet po Vltavě za doprovodu významných jmen světové zlomené scény.

 

Na palubě známého parníku Tyrš, kotvícího na pražské náplavce, nás čeká jedinečné sobotní odpoledne plné atmosferických melodií liquid a soulful drumandbassu. Svůj label Footnotes dorazí představit britský producent a dlouholetý hráč na scéně, jenž za svou kariéru složil nejeden hit a zapsal se v srdci nejednoho milovníka liquid funku. Své nejznámější skladby vydal u Intalexova labelu Soul:r, což značí, že hudebně je na velmi vysoké úrovni. Řeč není o nikom jiném, než o Luke Beavonovi, který vystupuje pod jménem LSB. V jeho setech se prolínají hluboce emotivní motivy spolu s dech beroucí, často až melancholickou, atmosférou. Zkrátka přesně to, co máme u liquid a soulful drumandbassu rádi.


Dalšími headlinery, prostřednictvím jejichž hudby si vychutnáme sobotní plavbu po Vltavě, je dvojice z Vídně Roy Green & Protone. Ti si vybudovali čestné místo na drumandbassové scéně hlavně svým nezaměnitelným hudebním projevem. Svou produkci vydávají u významných hudebních vydavatelství, jako jsou Spearhead Records, Fokuz, Liquid V nebo Innerground. Naposledy se blýskli loňským EPčkem "Nomads", které sklidilo spoustu kladných ohlasů.


Do třetice se ujme kormidla drumandbassový projekt Simple Souls s kombinací DJ setu spolu s živým saxofonem a kytarou. Ten se svou produkcí zapsal u známých labelů jako Soul Deep nebo Liquid Boppers a za poměrně krátkou dobu se tato formace vyšvihla mezi největší talenty současného liquid funku. Poslechněte si aktuální promo mix!



Všechny vystupující bude navíc po celou dobu svým krásným a uhrančivým hlasem doplňovat na mikrofonu známá česká vokalista MC Katrin, což ještě více dokreslí už tak skvělou atmosféru všech DJ setů, které si během plavby budeme moci vychutnat. Zapište si tedy do diáře sobotu 18. května. Právě v tento den proběhne na Vltavě jedinečný hudební výlet na palubě parníku Tyrš, který zvedne kotvy od Rašínova nábřeží už v 15:00, takže přijďte včas!

Pro více informací sledujte oficiální FB event a internetové stránky Music Intelligence.

Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím portálu GoOut zde.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016