PARTYINFO

 

20 LET SHADOWBOXU: DBRIDGE, FORBIDDEN SOCIETY & HARD TO FRAME

Datum konání:
03.05.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
dBridge, Forbidden Society, Koogi, Bifidus Aktif, Akira + Anakin, Philip TBC/Filip Foreigner, Nitrous + 2K aka Nitropank, Sweg, Honey T, Rudeboy + M4Y4 aka Duo Blondynos, Shaftling, Stanjah, Stuart, Fingerprint
Live:
Hard To Frame
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: do 22:00 zdarma

 
 
Víkend v klubu Cross bude ve znamení oslav
20 let Shadowboxu s dBridgem v klubu Cross

Psal se rok 1999 a na vlnách pražského Radia 1 se poprvé objevil pořad zaměřující se na zlomené beaty a představující posluchačům to nejčerstvější z hudebního světa drum and bassu, breakbeatu a jungle music. Shadowbox. Fast forward 20 let, za tím kopa mejdanů, večírků, open airů, článků, videí a radiových vysílání. Rok 2019 a Shadowbox je stále zde. A to je důvod k oslavě.

 

3. května obsadí tento portál obě patra pražského Cross Clubu, večer navíc otevře venkovním vystoupením skvělá kapela Hard To Frame, která v dubnu tohoto roku vydala své debutové album a na pomezí výše zmiňovaných žánrů a skvěle se tak do programu oslav hodí. Především si ale pojďme na rovinu říct, že nejočekávanějším hlavním hostem večera je dBridge, šéf značky Exit Records, spolutvůrce projektu Autonomic, ex člen legendárních Bad Company, který se zde představí hned ve dvou setech. Skvělý selektor, DJ, future thinking osobnost! Kromě očekávaného drum’n’bassového setu dá i dole rovně, což je pro něj poslední dobou ta oblíbenější poloha...



Popřát Shadowboxu to nejlepší do dalších dvaceti let dále dorazí také jeden z nejúspěšnějších tuzemských producentů, který se svou hudbou slaví úspěch po celém světě. Forbidden Society alias Jindřich Brejcha, zástupce temné strany drum´n´bassu, nedávno svou produkci posunul směrem k techy temnějšímu zvuku. Vydal skvělé deepové album "Fog Walk" a své další producentské úspěchy hodlá sázet tímto směrem.







Kromě hlavních hostů v Crossu zahrají Shadowbox DJs ve složení Koogi, Bifidus Aktif, Akira & Anakin, Philip TBC aka Filip Foreigner, Nitrous & 2K aka Nitropank, Sweg, Honey T, Rudeboy & M4Y4, Shaftling, Stanjah, Stuart a nováčci v Shadowbox mafii – Membrain & Ne aka Fingerprint. Oslava 20 let Shadowboxu začíná v pátek 3. května od 22:00, takže dorazte včas, čeká vás totiž mejdan, který se neopakuje!

Pro další informace sledujte facebook event a nezapomeňte také sledovat a poslouchat Shadowbox.

www.radio1.cz/shadowbox
www.mixcloud.com/shadowbox_radio1
www.facebook.com/shadowboxcz/
www.facebook.com/Shadowbox.Radio1/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016