PARTYINFO

 

WORAKLS (FR)

Datum konání:
21.09.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Biodan, JB & Flesh

2ndstage: Arturo Legorreta (materia.fm), Marvelous Bey (DarkRoom, ES)
Live:
Worakls (FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 300,- Kč + poplatky, NoD: 310,- Kč

Line-up:
23:00 - 01:30 Biodan
01:30 - 03:00 Worakls (FR)
03:00 - 05:30 JB & Flesh

2ndstage: Arturo Legorreta (materia.fm), Marvelous Bey (DarkRoom, ES)
 
 
Francouzský mág Worakls přiveze do Roxy live show

Propracovaná melodická elektronika ve spojení se zvukem živého orchestru, to je aktuální sound francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls. V březnu vydal své první LP "Orchestra", které získalo skvělé ohlasy nejen mezi fanoušky, ale i světovými top producenty. Od té chvíle je Worakls k nezastavení a bylo jen otázkou času, kdy přiveze svou show i do Roxy. 21. září čeká pražskou Dlouhou ulici velká noc. Předprodej začal 27. května přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Narozen v pařížské hudební rodině, Kevin Rodrigues už ve 3 letech seděl dennodenně u piána a rodičům bylo brzy jasné, že z kluka něco bude. Během studia na konzervatoři přičichl k elektronické hudbě a tvorba snových hudebních kompozic nabrala jiný směr než možná rodiče očekávali. Dnes už ale nikdo nelituje. Worakls objíždí se svou show největší světové kluby a festivaly a společně s N'to a Joachimem Pastorem založil brzy i label Hungry Music.

Worakls

Na letošním očekávaném albu "Orchestra" dotáhl k dokonalosti spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. Světového ohlasu ale dosáhl již dříve tracky jako "Bleu", "Coeur De La Nuit" nebo "Toi", ze kterých se brzy staly taneční hymny. 21. září si jeho produkci vychutnáme v live setu v ROXY.

FB event
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016