PARTYINFO

 

EXIT FESTIVAL 2022

Datum konání:
07.08.2022 - 10.08.2022
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Afrojack, Alok, ATB, Anfisa Letyago, Anna b2b Sama Abdulhadi, Boris Brejcha, Blind Channel, Brina Knauss, Bury Tomorrow, Calvin Harris, Denis Sulta, Honey Dijon, Maceo Plex, ZHU, Adam Beyer b2b Enrico Sanguiliano, Mochakk, Blond:ish, Artbat, Stephen Bodzin, Gerd Janson, DJ Tennis, Andhim, BĘÃTFÓØT
Live:
Nick Cave & The Bad Seeds, Marky Ramone, Masked Wolf, Mathame, Molchat Doma, Monolink, Moscow death brigade, Napalm Death, Nervosa, Reinier Zonneveld, Satori, Sepultura, She past away, Shouse, Tankard, Discharge, Djaikovski, incantation, James Arthur, Jax Jones, Joel Corry, Acraze, Iggy Azalea, The Exploited
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.exitfest.org/cz

 
 
Exit Festival zná další jména pro Dance Arenu
EXIT Festival 2022 hlásí další headlinery

Program jednoho z největších multižánrových festivalů v Evropě, srbského EXIT Festivalu, se rozrůstá. Festival potvrzuje účast čtyř hudebních hvězd světového formátu. Mezinárodně známá hip-hopová star a několika cenami ověnčená raperka Iggy Azalea, uznávaný producent a DJ Afrojack, největší brazilská superstar Alok a německý hitmaker ATB vystoupí na hlavním pódiu příštího EXIT Festivalu! Společně s dříve oznámenými headlinery Nickem Cavem & The Bad Seeds a Calvinem Harrisem nabízí jeden z nejsilnějších line-upů historie festivalu.

 

Úspěšná a uznávaná australská raperka Iggy Azalea bude headlinerem letošního EXIT Festivalu! Umělkyně má na kontě více než 10 miliard streamů, 70 milionů prodaných alb a spolupráci s popovými hvězdami jako Britney Spears, Jennifer Lopez nebo Ariana Grande. V červnu 2014 se její singly "Fancy" a "Problems" dostaly na první dvě místa v žebříčku Billboard Hot 100, čímž vyrovnala rekord legendárních The Beatles. Iggy Azalea nevypadala příliš ohromena, když řekla: "Radši bych byla jako Rolling Stones," čímž odstartovala lavinu, která se valí dodnes. Od průlomového roku 2014 posbírala celou řadu ocenění včetně amerických cen Billboard a MTV Music Awards spolu se čtyřmi nominacemi na cenu Grammy.

Iggy Azalea


Slavný holandský DJ, EDM producent a skladatel Afrojack se vrací na EXIT. Na mezinárodní scénu prorazil multiplatinovým hitem "Take Over Control" s Evou Simons. Vítěz ceny MTV je již více než deset let nevynechatelnou součástí seznamu nejlepších DJů světa, který každoročně sestavuje uznávaný DJ Mag. Afrojack spolupracoval s Beyoncé, U2, Pitbullem, Will.i.am, Siou, Martinem Garrixem a mnoha dalšími předními hudebníky. Naposledy zbořil hitparády singlem "Hey Mama", na kterém spolupracoval s Davidem Guettou, Nicki Minaj a Bebe Rexha.

Afrojack


Brazilská superstar Alok je v současnosti jednou z nejvýraznějších postav světové elektronické hudební scény. V posledních dvou letech vydal řadu hitů jako "Don't Cry For Me" s Jasonem Derulo, "In My Mind", na kterém zpívá John Legend, nebo "Don't Say Goodbye" s Tove Lo a Ilkayem Sencanem. Alok má více než 40 milionů sledujících, což z něj dělá druhého nejsledovanějšího DJe na světě a prestižní DJ Mag ho v roce 2021 označil za čtvrtého nejlepšího DJe na světě.

Alok


André Tanneberger, neboli ATB, je německý hudebník, DJ a producent s více než 20 let dlouhou úspěšnou kariérou. Jeho debutová píseň z roku 1998, platinová klasika "9PM (Till I Come)", byla mezníkem na poli evropského EDM a stala se singlem číslo jedna ve Spojeném království a dostala se na vrchol hitparád v Austrálii, Dánsku, Řecku, Itálii nebo Norsku. ATB je od roku 2003 každoročně na žebříčku Top 100 DJs, který vytváří DJ Mag. O tom, že skladba "9PM (Till I Come)" je dodnes živá, svědčí úspěch remixů z produkce Topic a A7S a Tiësta, které vyšly loni a posbíraly skoro půl miliardy přehrání na Spotify. V nedávném rozhovoru pro EDM.com ATB řekl: "Mým cílem vždy bylo vytvořit melodie, které nezestárnou."

ATB


Kritikou oceňovaný hudební festival EXIT je několikanásobný vítěz EU Festival Awards. Ve své bohaté 20leté historii hostil mnoho hudebních legend jako The Cure, The Prodigy, Guns N' Roses, David Guetta, Sex Pistols, Grace Jones, Arctic Monkeys, Peggy Gou, The Killers, Carl Cox, Avicci, Nina Kraviz a mnoho dalších! EXIT Festival se bude odehrávat mezi 7. a 10. červencem v hradbách středověké Petrovaradínské pevnosti v srbském druhém největším městě Novim Sadu. Ten je pro letošní rok vyhlášen Evropským hlavním městem kultury a festivalem tak bude celé město žít ještě víc než obvykle.

Vstupenky a další informace najdete zde.

 
Exit Festival zařadil do programu 30 nových jmen Festival EXIT 2022 má prvního headlinera

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016