PARTYINFO

 

NEIGHBOURHOOD W/ DIREKT (RO)

Datum konání:
11.09.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Direkt (RO), Pavel Aeling, STA, Daniel Neighbour
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: 200,- Kč na místě 

 
 
Producent Direkt hlavní hvězdou párty Neighbourhood

Neighbourhood je nová klubová značka, která si klade za ambici podporovat underground house music a rozvíjet zejména na pražské scéně minimal a micro house. Cílem je seznamovat publikum s novými vlivy v těchto žánrech zajímavými tuzemskými i zahraničními hosty a přinášet ojedinělé párty zážitky se skvělou hudbou v podání předních DJs a producentů.

 

Po úspěšných dvou afterparties v Beach Parku Mlékojedy přináší Neighbourhood další párty, a to v pražském Chapeau Rouge. Pozvání pořadatele Daniela Neighboura přijal rumunský Direkt, který je v současnosti jedním z velmi atraktivních umělců pohybujících se ve výše zmíněných žánrech. Direkt se může pochlubit řadou releasů na světových značkách jako např. Atipic, Uvar, Botanic Minds a dalších jak ve formě vinylu, tak i v digitálním formátu. Direktovu atraktivitu stvrzují jeho vystoupení na významných akcích, např. Sunwaves 2021, na které hrál s Loco Dice či Marco Carolou.

Direkt

Akce proběhne v Dance klubu Chapeau Rouge, jenž prošel před pár lety masivní rekonstrukcí, která místu vdechla minimalistický design berlínského charakteru. Za zmíněnou rekonstrukcí stojí studio MDMA Architects, jehož spolumajitelka Ing. arch. V. Nagyová říká: "Minimalismus není jen fráze, je to životní nastavení, což v architektuře platí dvojnásob." Kromě designu a osvětlení bude na vaše emoce, uši a celé tělo působit kvalitní, zvukově čistý, silný avšak neohlušující sound system značky D&B Audio. Což je kombinace, která je předpokladem kvalitního klubového prožitku.

Direkta podpoří silný lokální support, sestavený z Pavla Aelinga, DJ STA a Daniela Neighboura. Jak Pavel, tak STA i Daniel jsou skvělými všestrannými DJi, kteří umí vystihnout atmosféru parketu a tomu přizpůsobit svou selekci a způsob mixu. Těšit se můžete na čisté mixy a harmonickou selekci...

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016