PARTYINFO

 

LET IT ROLL 2022

Datum konání:
04.08.2022 - 06.08.2022
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
DJs:
Dimension, Sub Focus & ID, Wilkinson & AD-APT, A.M.C, Alix Perez, Black Sun Empire, Bou, Culture Shock, Delta Heavy, DJ Marky, Fox Stevenson, Friction, Kanine, Koven, Maduk, Matrix & Futurebound, Mefjus, Metrik, S.P.Y, 1991, A-Cray, Andromedik, B-Complex, Changing Faces, Chaser, Degs & Lens, Dub Elements, Emperor, Enei, Fade Black, Flava D, Forbidden Society, Gest, Grafix, Gydra, Halogenix, Harriet Jaxxon, Hedex, Holotrope, IMANU, John B, K Motionz, Kasra, Keeno, Kove, Kutlo, Kyrist, Legion, Levela, Luude, Madface, Magenta, Magnetude, Mandidextrous, Merikan, Millbrook, Mizo, Monrroe, Monty, Nais, Neonlight, Nu:Tone, Particle, Phibes, Pythius, QO, QZB, Rido, Ripple, Simple Souls, Something Something, State of Mind, Stay-C, Subtension, Symplex, Synergy, TC, Technimatic, Teddy Killerz, The Sauce, Trilo, Turno, Urbandawn, Visages, Workforce, Zombie Cats
Live:
Pendulum, Hybrid Minds feat. Tempza, Eatbrain League x Jade b2b MNDSCP b2b Agressor Bunx ft. Coppa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: www.letitroll.cz

 
 
Let It Roll je poprvé v historii kompletně vyprodán Let It Roll dokazuje, že jde i obří akce dělat ekologicky Let It Roll chystá vylepšení areálu a spoustu dalších novinek
Pendulum zahrají živě z obří vesmírné lodi

Český festival Let It Roll, který se uskuteční v termínu 4. až 6. srpna 2022 na letišti v Milovicích, už zná vedle kompletního lineupu také finální podobu všech svých pódií. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní přehlídku pódií všech možných tvarů i velikostí. Legendární australská hudební skupina Pendulum svoji pověstnou show rozbalí z obří vesmírné lodi plné robotů a dalších vychytávek.

 

Jelikož do startu festivalu Let It Roll 2022 chybí už jen něco málo přes tři měsíce, je nyní ideální čas důkladněji se seznámit se všemi pódii, na kterých letos vystoupí plejáda těch nejvěhlasnějších jmen elektronické scény. Začneme tradičně od té největší. I v letošním roce na sebe hlavní stage vezme podobu vesmírné lodi, ve které roboti putují vstříc své budoucnosti. Právě na ní se pak představí ta největší jména z lineupu festivalu. Stage s příznačným názvem MOTHERSHIP bude mít letos novou, dosud nevídanou podobu, která mimo jiné souvisí i s vystoupením legendárních Pendulum live.

LIR

Druhým velkým pódiem pod širým nebem bude opět proslulý lety ověřený TEMPLE, který si na letošním festivalu odbyde svou derniéru. Obří kamenné hlavy, plameny, liány, nic z toho nebude ani letos chybět. Tento chrám ovládne především zvuk současného tanečního drum & bassu, který doplní několik předních jumpup a neurofunk DJs.

Saurus

A teď dost možná k té největší novince. Třetí největší pódium v obřím šapitó. Býval to Madhouse, býval to Portal, nicméně pro Let It Roll 2022 tato stage kompletně mění svou tvář. Čeká nás premiéra zbrusu nové dekorace, a s ní přichází i nové jméno - EVE’S SANCTUM! Tahle svatyně se stane útočištěm pro všechny "label takeovery", v průběhu festivalu se tak na ní postupně představí hvězdy jako Hospital Records, Critical Music a 1985 Music.

Eve´s Sanctum

I tradičně nejtvrdší stage čeká letos drobná změna. Nálada i styl hudby zůstávají, nadvládu nad bývalým územím Shredder vrakoviště však přebírá robot-odpadlík, RENEGADE. A bude to právě on, kdo nabídne otevřenou náruč všem milovníkům neurofunku a tvrdšího drum & bassu obecně. Přehlídku (nejen) československých talentů pak během festivalu tradičně nabídne menší stanové pódium, které i letos nese jméno spřáteleného pražského klubu STORM. V časech, kdy nehrají ostatní festivalová pódia, bude tenhle stan učiněnou hudební oázou. Na závěr se ještě sluší zmínit, že hudba bude také ve vybraných časech znít z legendárního hudebního vozítka Red Bull Saurus, a možná přibyde ještě jedno překvapení na téhle frontě.

LIR

Vstupenky a všechny informace o festivalu jsou dostupné na oficiálních webových stránkách www.letitroll.cz.

 
Pendulum hlavní hvězdou festivalu Let It Roll 2022

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016