PARTYINFO

 

YOTTO (FIN)

Datum konání:
26.11.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Yotto (FIN), Michael C, Dan Cooley
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut.cz: 280,- Kč + poplatky, NoD 290,- Kč

 
 
Finský producent Yotto se vrací do Prahy

Skvělý finský producent, DJ a showman Yotto se vrací do České republiky. Po úspěšném vystoupení s Jorisem Voornem a sympatickém pop up DJ setu na kluzišti uprostřed Prahy si vysloužil svou headline show v Roxy.

 

Svými sety zvládl potěšit a pobavit lidi na celém světě, ať už šlo o kalifornskou Coachellu nebo londýnský klub Printworks. Není to ale jen jeho tvorba, pro kterou ho mají fanoušci rádi. Remixy jmen jako Coldplay, Gorillaz nebo Diplo mluví samy za sebe. Jako support vystoupí tentokrát jedni z nejlepších DJs u nás a již dlouholetí rezidenti Roxy - Michael C a Dan Cooley. O kvalitní zábavu na celou noc bude postaráno.


Yottovo album "Hyperfall" okouzlilo nejen Anjunadeep fanoušky, ale celou elektronickou scénu. Mezi jeho příznivce patří třeba Eric Prydz, Pete Tong nebo Solomun. Sám o sobě tvrdí, že svůj úspěch příliš nechápe a spíše než hudebníkem, se cítí být otcem (lidským a psím) a volný čas mimo studio tráví rád chozením po horách, posíláním memes svému managementu a nepříliš dobrým skateboardingem. My doporučujeme pustit si do uší některý z jeho nových releasů, mrknout na jeho Instagram a těšit se na jeho show v pátek 26.11. v Roxy.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016