PARTYINFO

 

ALYONA ALYONA

Datum konání:
31.05.2022 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Alyona Alyona
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej www.roxy.cz, GoOut, Ticketmaster: 390,- Kč + poplatky, NoD: 420,- Kč

 
 
Nejnepravděpodobnější hvězda rapu ovládne Roxy

Seznamte se s Alyonou Alyonou: nejnepravděpodobnější rapovou hvězdou, kterou takto korunoval Vogue a zanedlouho se přidal New York Times, když Alyonu Savranenko zařadil mezi nejdůležitější umělkyně současnosti. Její talent, humor a charisma jsou očividné každému, kdo se s ní setká. Nejoblíbenější rapperka na Ukrajině je nakažlivě nadšená, velká a vtipná.

 

Ve dvanácti jí otec donesl album Eminema. Zatímco pracovala jako pokladní v supermarketu, vymahačka dluhů či učitelka ve školce, rapovala. Její vlastní příběh začal se skladbou "Рибки", v jejímž klipu tahle plus-size dáma v třpytivých plavkách sebevědomě rajzuje po jezeře na vodním skůtru. Jestliže rapu vévodí beef, drogy a prachy, Alyona Alyona je "girl next door" útočící na stereotypy, chrlící skladby o obyčejném životě. Na pódiu nepotřebuje žádnou masku, jak říká časopis Full Moon, a k zapálení davu pod sebou jí stačí šťavnaté beaty, chytlavé refrény a fascinující artikulace.

 


"Když napíšete popovou písničku, máte to na pár řádků. Je to jen pár slov a málo informací. Když rapujete, můžete říct větší, zajímavější příběh. Tak jsem začala rapovat, abych mohla vyprávět."


Hrdý ukrajinský hlas rozezní právě Roxy!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016