PARTYINFO

 

HIGHJUMP 2022

Datum konání:
05.08.2022 - 07.08.2022
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Markee Ledge (UK), Akvamen Madelaine, Lillou, Schwing, Chocky, Petr K
Live:
PSH, Fast Food Orchestra, 58G, United Flavour Sound System
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: předprodej: Ticketstream.cz 860,- Kč 

 
 
HighJump se uskuteční již tento víkend

Jeden z nejstarších cliff diving závodů v Evropě se blíží. Již tento pátek se v lomu v Hřiměždicích uskuteční třiadvacátý ročník extrémních závodů ve skocích do vody. Skokani a skokanky, kterých se letos přihlásilo více než 70, se budou vrhat do vody z výšky až dvacet metrů. Mezi akreditovanými skokany jsou například závodníci z Německa, Spojených států amerických, Nizozemska, Francie a dalších zemí světa. Na programu je také hudební doprovodný program v rámci kterého vystoupí PSH, United Flavour sound system, 58G, Fast Food Orchestra a další. Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodeji a budou k prodeji i na místě.

 

Dechberoucí skoky, unikátní atmosféra přírodní pool party, hudební koncerty a bohatý doprovodný program. Tak by se dala letní akce v Hřiměždicích ve stručnosti charakterizovat. Mezi skokanskými hvězdami, které do lomu letos dorazí, je například světový rekordman ve skoku do vody Laso Schaller ze Švýcarska, známý svým skokem z výšky více než 59 metrů. Celkem se mohou fanoušci těšit na skokanskou show v podání více než 50 skokanů a skokanek. Favoritkou bude například havajská skokanka Genevieve Bradley, která je součástí světové skokanské série Red Bull Cliffdiving. A právě Havaj je tématem letošního HighJumpu. Organizátoři tak chtějí vzdát hold kolébce extrémního sportu cliffdivingu.

HighJump


Na několika pódiích zahrají DJs i známé kapely. Hlavní Desperados Stage představí legendární hip hopovou skupinu PSH, svoji porci reggae a ska představí Fast Food Orchestra, fresh sound současného rapu zahrají 58G a United Flavour sound system představí fúzi mezi R´n´B, world music a hip hopem. Prostě pořádná porce zábavy s vychlazeným pivem vyostřeným tequilou Desperados.

HighJump


Na další hudební stage, pod taktovkou Prima Cool, zahrají přední tuzemští DJs se zahraničním hostem. Tím je DJ a producent Markee Ledge, který je jedním za zakladatelů a producentů legendárních Kosheen. Dále se představí například DJ Akvamen, Lillou, Madelaine, Schwing, Chocky nebo Petr K.

HighJump


K dispozici bude také dostatek občerstvení, stanové městečko i sanitární zařízení. Návštěvníci kromě cliff divingu budou mít možnost vidět exhibice skateboardingu, freestyle BMX, flyboardingu a dalších extrémních sportů.

 
High Jump 2022 ohlásil první hudební interprety

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016