PARTYINFO

 

3G TOP CLASS NIGHT

Datum konání:
17.12.2022 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Main stage: Alex Di Stefano (IT), Martin Gredner, Michael C, Pico (SK), Van Vega, George Flame, Dusk
Second stage: Hydrophonic, Denysa, Junior Jan, Danny Bright, Spiridon
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej https://tickets.fabric.cz/: 250,- Kč + poplatky

 
 
Obnovená párty 3G se koná zítra a s oslavou k tomu

Noc 3G je legendární nejen na severní Moravě, ale v celém Česku. Ve dni svého konání dokázala porážet konkurenční akce i v dalekých městech. Proč tomu tak bylo a jaká je historie této noci? 3G se narodila v roce 2004 a kvalita akce mířila vždy vysoko. Vždyť headlinerem nebyl nikdo menší než Umek a společně s ním dalších 15 předních česko-slovenských DJs. A od té doby laťka nešla níž. Připomeňme jména jako Joey Mull, Kosheen, Menno de Jong, Jimmy van M, Andy Moor, DJ Preach, Cosmic Gate, Kyau&Albert, Markus Schossow, Alex O’rion, či Richard Durand.

 

V roce 2015 se noc 3G s clubbery rozloučila, ale nyní se můžete těšit na obnovenou edici spojenou s oslavami narozenin bratrů Jiřího a Martina Grednerových. A výčet vystupující umělců je opět nemalý. V čele line upu bude italský techtrance bijec Alex di Stefano, následovaný slovenskou hvězdou Picem a headlinerem techno stage Hydrophonicem. Dále vystoupí známé tváře české taneční scény Michael C, Martin Gredner, Junior Jan, Denysa, Van Vega, Dusk, Spiridon a George Flame.

3G

To vše na dvou pódiích a s podporou špičkového světelného a zvukového parku. Zajistěte si své své vstupenky levně a z pohodlí domova zde.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016