PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen
Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd

Jedna z největších tanečních akcí v Evropě, Heineken Balaton Sound, se vrací 3. - 6. července 2024. Festival konající se v nádherném prostředí u jezera Balaton v maďarském Zamárdi nyní představil řadu nových vynikajících jmen, mezi nimiž nechybí Amelie Lens, Adam Beyer, Stephan Bodzin live, Reinier Zonneveld live, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex nebo hvězdy tanečního techna Sara Landry, Trym a 999999999. Součástí festivalu bude také speciální Q-dance Takeover, který se odehraje na hlavní scéně. To vše navazuje na obrovskou první vlnu, v níž Balaton Sound oznámil jména jako James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Lost Frequencies a mnoho dalších. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání za pouhých 225,- eur zde.

 

Heineken Balaton Sound je proslulý svou úžasnou polohou přímo u jezera Balaton, které je ideálním místem pro dovolenou, kde můžete relaxovat, slunit se a tančit celou noc. Odehrává se na mnoha pódiích, z nichž každé má svůj jedinečný design a atmosféru, a žádná jiná akce v Evropě to nedělá v takovém měřítku na hlavní scéně s obrovskými LED stěnami, na house a techno orientované B my Lake stage a na mnoha intimnějších scénách, které jsou vybaveny špičkovou audiovizuální technikou, světly a pořádnými zvukovými systémy.

Balaton


"S nově oznámenými interprety je naším cílem nabídnout návštěvníkům Heineken Balaton Sound široký výběr z elektronické hudební scény, která je dlouhodobě v popředí zájmu posluchačů
," přiblížila Anna Filutás, projektová manažerka festivalu. Festival jako takový představí jak mainstreamovou elitu elektronické hudby, tak to nejlepší z undergroundové elektronické hudby, přičemž s těmito nově oznámenými jmény výrazně posílí lineup o stále populárnější hardtechno a hardstyle umělce.

Poslední vlna jmen přivítá debutantku na Heineken Balaton Sound Amelie Lens, která se vrací po mateřské dovolené a přináší své temné techno kouzlo, zatímco šéf labelu Drumcode Adam Beyer je již mnoho let inovátorem ve světě techna. Žádná show není tak výjimečná jako živý soundtrack, který servíruje Stephan Bodzin, a hardtechno letos zažívá znovuzrození a kromě již oznámeného Nico Morena ho budou plně reprezentovat Sara LandryTrym a 999999999.

Balaton Sound 

Festivalové novinky

Tím však zábava nekončí. Hlavní scénu ovládne legendární kolektiv Q-dance, který nabídne show plnou energie a vášně. Vystoupení jmen jako The QreatorSound RushRan-DWarfaceSefa a DV8 slibuje velkolepé finále, na které si návštěvníci odnesou vzpomínky na celý život.

Kromě toho čeká letos návštěvníky několik změn: hlavní vchod bude přemístěn a změní se umístění hlavního pódia, které poskytne pohodlnější prostor pro očekávané velké množství diváků. Součástí festivalu bude i nadále 1 km dlouhá plážová část, která láká mnoho zahraničních návštěvníků a nabízí místa na nábřeží, plážové párty a pohodlný odpočinek s vodními hrami po celou dobu festivalu.

"Na přemístěné hlavní scéně budou programy bavit diváky až do rána a poslední den to završíme masivní závěrečnou show v podání vynikajícího holandského kolektivu Q-dance, který představí tvrdší styly elektronické taneční hudby," prozradila Anna Filutás.

Balaton Sound


Kromě hudby 

Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. Na místě, ale i ve větších městech v okolí, je k dispozici spousta různých možností ubytování všech kategorií. 

Tato pozoruhodná open-air párty je pro festivalové nadšence povinnou zastávkou, která slibuje nezapomenutelný zážitek. Na místě je k dispozici spousta možností kempování, případně si můžete rezervovat hotel v Zamárdi nebo Siofoku, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou.

Balaton Sound

Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete zde.

 
Balaton Sound oznámil první část programu Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016