PARTYINFO

 

PAN-POT (SECOND STATE, DE)

Datum konání:
08.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Pan-Pot (Second State, DE), JB & Flesh, Danny Bright
2nd stage: Arturo Legoretta (materia.fm) & Marvelous Bey
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: MY ROXY pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, 460,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/pan-pot/oufc/, na místě: 500,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 JB & Flesh
01:00 - 03:30 PAN-POT
03:30 - 06:00 Danny Bright

2nd stage: Arturo Legoretta (materia.fm) & Marvelous Bey
 
 
Pan-Pot se již dnes vrátí do klubu Roxy
Moderní techno Pan-Pot se vrací do Prahy

Nerozluční kamarádi, dříve i spolužáci, dnes jeden z nejuznávanějších projektů moderního techna Pan-Pot se vrací do Prahy. Ať se jedná o klubovku nebo headline-show na festivalech Awakenings, Time Warp nebo Creamfields, Pan-Pot vědí přesně, jak to chodí. Tech-house s experimentálními prvky a silným vlivem IDM, undergroundově orientovaný a nezávislý na všech dosavadních žánrech a škatulkách. Temní, ale zároveň nekompromisně taneční, to jsou Pan-Pot! Předprodej začal 28. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Jeden je z malé vesnice v Alpách, druhý z města kousek od Berlína. V některých věcech působí zcela odlišně, v některých jsou zajedno a možná právě to je faktor, který je dělá dohromady silnější a speciální. Proč ale spolu fungují, je jasné - vášeň pro kvalitní a neortodoxní beat. "Hned od začátku jsme si padli do oka a měli ten stejný zájem o techno a house," hovoří o svém prvním setkání na škole Pan-Pot. Jejich souhra vznikla především díky otevřenosti a trochu deformovanému vnímání hudby, kvůli kterému sami sebe označují za "temnou stranu síly." Temná jejich tvorba je, ale stále si s sebou nese dostatek pozitivní energie.

 

Pan-Pot


Tassilo a Thomas vydávají především pod svým labelem Second State. Vrcholem bylo zatím album "The Other" (2015), na kterém poklidnější tracky přirozeně posluchače nabádají k zamyšlení, dynamičtější kousky pak dodávají desce dynamiku a spád. Jak název "The Other" vypovídá, je to něco jiného než bychom od techno dvojky očekávali. Jedno je ale jasné, rozpoutá diskuzi: "People will either love it or hate it," tvrdí Tassilo. Jedna věc je album a druhá jsou DJská vystoupení a tam mají všichni techno fans jasno. Pan-Pot jsou jedním z nejlepších současných DJských techno projektů a před dvěma lety dokázali ROXY nekompromisně vyprodat. V červnu tomu pravděpodobně nebude jinak.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Pan-Pot @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016